Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja caly czas korzystam z przegladarki a nie z aplikacji. I powiem Ci, że spoko jestJak mnie wkurr ta nowa aplikacja
No nie umiem
Uzywac:/ zamecze sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja caly czas korzystam z przegladarki a nie z aplikacji. I powiem Ci, że spoko jestJak mnie wkurr ta nowa aplikacja
No nie umiem
Jak mnie wkurr ta nowa aplikacja
No nie umiem
Super [emoji7][emoji7][emoji7]Hej Kochane[emoji4]ja już po usg. Wszystko prawidłowo, młody długi bo ma już 7cm. Bylam trochę za wcześnie, więc przed wpadłam na chwilę do Pałaszewskiego, bo on nawet nie wiedział ze się udało, bo byl wtedy na L4. Jak mnie zobaczył i zmierzył wzrokiem to wielkie oczy i że szok[emoji4]Posiedziałam u niego jakies 20 min,bo akurat nie bylo pacjentów, pogadaliśmy trochę, opowiedziałam mu co i jak się zadziało. Naprawdę dzisiaj w Invikcie bylo super miło, a jako że badania na nfz to nie zapłaciłam ani złotówki, co w tym miejscu jest wręcz niebywałe [emoji38]Kolejna i chyba już ostatnia wizyta w czerwcu, bo od razu dostałam skierowanie na połówkowe.
Oto Mały Dziabąg[emoji3590][emoji3590][emoji3590], wciąż jeszcze bez imienia, bo nadal nie wiemy[emoji4]
Mi to idzie jak krew z nosa
Zrobilam do dzis tylko nk
Teraz biore sie za reszte
U mnie nigdy nie bylo implantacji. Wiec moze przyczyna u nas inna? To juz dobry znak ze jest implantacja. Glupio zabrzmi ale chociaz raz chcialabym miec dodatnie hcg zeby wiedziec ze to w ogole
mozliwe... a tak to dla mnie nierealne
Mi się tel wiesza jak korzystam z przeglądarki - wiecznie pod górkę [emoji17][emoji12]Ja caly czas korzystam z przegladarki a nie z aplikacji. I powiem Ci, że spoko jest[emoji4]
Kochana nie wiem to info z naszego forum, dziewczyny pisały o jego " praktykach" z tym transferem.Dzieki za info
Lepiej zeby nie bylo niespodzianek... a uznaje leczenie immunologiczne??
Trzymaj kochana [emoji3590]. Co by się nie działo, jesteśmy z tobą [emoji8][emoji8][emoji8]. Jesteś silna babeczka[emoji8]Dziewczynki milego dnia. ...oby ten wasz byl super bo moj najblizszy tydzien bedzie ciezki bardzo wrecz okropny dzieja sie rzeczy o ktorych nie bede gadac takze walczymy a co z tego bedzie. ....
Ps. I nie chodzi mi tu o walke z nieplodnoscia