bazylia128
Fanka BB :)
Kurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kirW cytokinachczyli CBA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kirW cytokinachczyli CBA
Na razie nie zaleca się. Mi lekarz powiedział że przez dwa lata
Kochana a co tobie wyszlo w tych limfocytach cytokinach ja tez mam nk w normie dzisiaj dostalam wyniki. Czy u ciebie dochodzilo do implantacji czy zawsze beta 0, bo u mni praiwe zawsze implantacja byla...Masakra
Masz jakis plan awaryjny na to?
Ja miałam tez 12 i powiedział ze to graniczne. Powtarzałam badanie i potem mialam 8.Dziewczyny jakie mialyscie wyniki komorek nk ja mam 12 i wedlug nich to norma? Przyszla mi czesc wynnikow i tam wszystko jest w normie... Czekam jeszcze do jutra na pozostale...
Chyba do 10 jest tak najlepiejczyli chyba jest ok
Czyli na razie masz wszystko ok? NieźleKurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kir
a u mnie jest ze norma do 23 o kurcze to dobrze to juz jakies wskazania do encortonu sa chyba prawda?Ja miałam tez 12 i powiedział ze to graniczne. Powtarzałam badanie i potem mialam 8.
czekam na kir i hlac u lukasza... wiesz ze u mnie zawsze wszystkie wyniki wychodza w nrmie a ciunzyyy jak nie bylo tak nie ma ;(Czyli na razie masz wszystko ok? Nieźle
To może wcale nie będziesz potrzebować żadnej immunosupresji
Ale teraz masz na pewno zdrowy zarodek. Może faktycznie to się okaże kluczem. Będę trzymać kciukiczekam na kir i hlac u lukasza... wiesz ze u mnie zawsze wszystkie wyniki wychodza w nrmie a ciunzyyy jak nie bylo tak nie ma ;(
Tez go o to zapytałam. Mowil ze do zachodzenia w ciążę to najlepiej ponizej 10,tak ja @Netiaskitchen pisala.a u mnie jest ze norma do 23 o kurcze to dobrze to juz jakies wskazania do encortonu sa chyba prawda?