reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oooo, a ja całkiem zapomniałam o tym retinolu, też mam sporawe zmarchy [emoji846]. Muszę sobie zapisywać co ważniejsze info z forum [emoji16] A można się opalać po tym retinolu?
Czytałam, ze podobno nie można...a ja kocham słońce!!! Ale ja tylko wieczorkiem będę dawać to może jakoś będzie? Bo on raczej nie ma takiego wysokiego stężenia...ale @Camilleka nam musi dokładnie powiedzieć co można a czego nie 😘

reklama
Czytałam, ze podobno nie można...a ja kocham słońce!!! Ale ja tylko wieczorkiem będę dawać to może jakoś będzie? Bo on raczej nie ma takiego wysokiego stężenia...ale @Camilleka nam musi dokładnie powiedzieć co można a czego nie [emoji8]
Ja też kocham słoneczko i uwielbiam być opalona, to może dziwne, ale wtedy czuję się zajebiście [emoji7][emoji7][emoji7]. I bardzo boleję bo po leczeniu od Paśnika nie można się opalać [emoji24]

Ja też kocham słoneczko i uwielbiam być opalona, to może dziwne, ale wtedy czuję się zajebiście [emoji7][emoji7][emoji7]. I bardzo boleję bo po leczeniu od Paśnika nie można się opalać [emoji24]
O jejku a czemu? Ja jestem mega zwolennikiem naturalnej witaminy D i tak samo uwielbiam być opalona- tak się zdrowo wyglada wtedy 😍ale tez nigdy nie leżę plackiem na słońcu godzinami- tylko po 30 min do godzinki. Ja mam ciemna karnację i szybko się opalam, Ty chyba tez ślicznotko 😘😘

O kuźwa, ale masz potężne plany [emoji33][emoji3590][emoji8]. Nie wiem kochanie czy się wyrobisz do końca roku, wiesz przecież że różnie bywa i na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Daj sobie w głowie więcej czasu na realizację twoich planów i będzie git [emoji3590]
no tak wiem ze plany mega ale nie chce juz czekac tylko dzialac nie wiem czy ze wszystkim sie uporam do konca roku i to zalezy od kolejnych etapow co wyjdzie a co nie ;)

@bazylia128 niedługo będzie się o swoje długie kudły potykała na tych jej maleńkich stópkach[emoji16]
Musze wlasnie obciac troche wlosy i chyba poprosze Łukasza zeby mi to zrobil :) Tak na prosto. Albo zaplote warkocz i go utne 😂 tylko ciezko z grzywka ale tez cos pomysle. Wiem ze u nas po wsi fryzjerki chodza po domach ale ja nie chce w tym uczestniczyc ;)

O jejku a czemu? Ja jestem mega zwolennikiem naturalnej witaminy D i tak samo uwielbiam być opalona- tak się zdrowo wyglada wtedy [emoji7]ale tez nigdy nie leżę plackiem na słońcu godzinami- tylko po 30 min do godzinki. Ja mam ciemna karnację i szybko się opalam, Ty chyba tez ślicznotko [emoji8][emoji8]
Kurde, nie dopytałam go[emoji848]. Byłam w szoku że ja wieśniak jestem w wielkiej Łodzi i siedziałam oszołomiona u niego na wizycie i o dużo rzeczy nie dopytałam [emoji23]
@bazylia128 zapytasz go dlaczego nie można się opalać przy immunopresji?

Musze wlasnie obciac troche wlosy i chyba poprosze Łukasza zeby mi to zrobil :) Tak na prosto. Albo zaplote warkocz i go utne [emoji23] tylko ciezko z grzywka ale tez cos pomysle. Wiem ze u nas po wsi fryzjerki chodza po domach ale ja nie chce w tym uczestniczyc ;)
Noooo, na grzywkę uważaj, bo będziesz łaziła jak ja polo swojego dzieciństwa [emoji23] Poniżej masz przykład jak wyglądałam [emoji23][emoji23][emoji23]
kiedy-mama-obetnie-ci-grzywke-i-mowi-ze-wygladasz-slicznie-kot.jpeg

Ale Wam zazdroszczę możliwości opalania! Ja mam takie uczulenie na promienie. Wystarczy, że jestem na słońcu jakiś czas, a później wysypka, która męczy dość długo. Czasem filtr 50 pomaga, ale też nie zawsze. Ja to powinnam się kąpać w tym filtrze 😅

Kochane przyjmuję tabletki antykoncepcyjne takie jak zawsze. Zazwyczaj plamilam przy pierwszym opakowaniu, ale teraz to normalnie krwawię i bóle okresowe caly czas. Już normalnie podrażnień od wkładek i podpasek dostałam. Czy to możliwe, że są teraz dla mnie za słabe? Dla mojej endometriozy najlepiej byłoby je brać bez przerwy, ale czy ustąpią te krwawienia? Czy jednak lepiej zrobić przerwę?

reklama
Do góry