bazylia128
Fanka BB :)
K
Kochana wlasnie dzwonilam tez do gyncentrum w sprawie histeroskopii ja mam najblizej do Częstochowy - powoli zaczynam zalowac ze od razu ich nie wybralam bo teraz tam robie wiekszosc badan a ne w Gamecie Tak oni teraz moga zrobic histero i bylm ciekawa ceny wiec wychodzi okolo 2500 za operacyjna a diagnostyczna okolo 1500 - tez musze to zrobic tylko wlasnie chcialabym na cykl przed transferem a narazie czekam na immunologie i konsultacje bo wlasnie od tego jest wszystko uzaleznione. Chce jak najszybciej podejsc do transferu zeby w razie tfu tfu jak naszybciej podejsc do kolejnej procedury zeby zdazyc przed jesienia bo wtedy ma byc najgorszy czas z wirusem... U mnie plan wyglada tak ze jesli bedzie potrzeba to podchodze szybko do stymulki na swoich komorkach i jesli tfu tfu nic z tego to od razu korzystam z gyncentrum dwaczyni komorek z pakietem gwarancji 4 zarodkow - chce to wwszystko zamknąć w tym roku - i wtedy juz koncze caly in vitrowy temat!!!! Troche sie boje ale musze sie przygotowac na duza ilosc stresiorow i dzialac jak najwiecej i najszybciej.Dzień dobry dziewczynki nic się ostatnio nie odzywałam ale @bazylia128 kochana przywołała mnie do porządku na priv nie udzielałam się bo tak mi smutno było trochę ciagle myśleć, ze stoimy w miejscu i nic się nie da zrobić narazie... ale dzwoniłam do Gyncentrum żeby zrobić sobie histeroskopie bo tam mamy bliżej z Krakowa niż do Novum no i taniej na NFZ nie liczę, oczywiście teraz przy wirusie to i tak się nie da. A Gyncentrum robi. Wiec się chyba zdecyduje w tym cyklu...żeby już coś robić a poza tym zapitalam w ogródku robimy sobie spryskiwacze do trawy i robimy nowy trawniczek i właśnie zjadłam pyszne śniadanko- owsiankę z jabłuszkiem i pestkami dyni i słonecznika! Ah i ja wczoraj nic nie piłam za to dzień wcześniej troszkę białego wina...ale to dlatego,ze byłam wyrąbana po robocie miłego dnia dziewuszki kochane