Mnie jakoś fajki nigdy nie ciągnęły, może dlatego ze nikt u mnie w domu nie palił, męża tez nie. Ale jakiś nałóg trzeba miećWiesz...... Picie już igarniasz [emoji12]. Tylko jeszcze fajki ci zostały [emoji23] Fajny lekarz, zna się na Polaczkach [emoji23]
Ja paliłam od 16-17tego roku życia a jakoś ok 26-28 lat rzuciłam i przytyłam 10kg[emoji12]. Na złe nie wyszło bo jak byłam młoda to wyglądałam tak, że tylko pasiaki mi można było założyć i do obozu zawieźć [emoji849]. Mój Siwek też był taki wysuszony jak palił i też duuuużo przytył
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wyglada na to, ze sa zle dobrane. Przy endomendzie chodzi o to, zeby krwawienia nie bylo wogole. Ja bralam cezarette przez 2,5 roku i w tym czasie nie mialam wogole krwawien.Ale Wam zazdroszczę możliwości opalania! Ja mam takie uczulenie na promienie. Wystarczy, że jestem na słońcu jakiś czas, a później wysypka, która męczy dość długo. Czasem filtr 50 pomaga, ale też nie zawsze. Ja to powinnam się kąpać w tym filtrze [emoji28]
Kochane przyjmuję tabletki antykoncepcyjne takie jak zawsze. Zazwyczaj plamilam przy pierwszym opakowaniu, ale teraz to normalnie krwawię i bóle okresowe caly czas. Już normalnie podrażnień od wkładek i podpasek dostałam. Czy to możliwe, że są teraz dla mnie za słabe? Dla mojej endometriozy najlepiej byłoby je brać bez przerwy, ale czy ustąpią te krwawienia? Czy jednak lepiej zrobić przerwę?
kochanka328
Dziewczyny ile dają zwolnienia po laparoskopi
Mi w szpitalu dali tydzień [emoji846]Dziewczyny ile dają zwolnienia po laparoskopi
Moj mąż mówi, ze już nie będzie chodził do fryzjera bo ja go tak ładnie strzygę...zawsze to coś zaoszczędzimy 30 zł co dwa tygodnie- będzie na winkoMusze wlasnie obciac troche wlosy i chyba poprosze Łukasza zeby mi to zrobil Tak na prosto. Albo zaplote warkocz i go utne tylko ciezko z grzywka ale tez cos pomysle. Wiem ze u nas po wsi fryzjerki chodza po domach ale ja nie chce w tym uczestniczyc
Ja miałam dwa tygodnie że szpitala i dwa od rodzinnejDziewczyny ile dają zwolnienia po laparoskopi
Czarna1985
Hej dziewczynki jak wam sobotni wieczór mija? Ja właśnie odpoczywam z lampką czerwonego wina
Netiaskitchen
Ja właśnie wypiłam karmi i teraz wżeram żelkiHej dziewczynki jak wam sobotni wieczór mija? Ja właśnie odpoczywam z lampką czerwonego wina
reklama
Aaaanna
A ja przed TV [emoji3]
Hej dziewczynki jak wam sobotni wieczór mija? Ja właśnie odpoczywam z lampką czerwonego wina [emoji16]
Podziel się: