reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja oglądam dance dance dance;) popijam herbatkę z cytryną. Dzień był dzisiaj intensywny to należy się odpoczynek ;)
Jasne ze sie należy😉. Ja dzis obudzilam się z okropnym bolem glowy. Ale tabletki , dobre śniadanko i sen postawilo mnie na nogi. Posprzątałam domek , zrobilam nalesniki a teraz lampka winka na poprawe humoru ☺️

I zapomnialam wam pokazac mojego synusia po domowym fryzjerze

Załączniki

• 20200425_143820.jpg
    20200425_143820.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 74
I zapomnialam wam pokazac mojego synusia po domowym fryzjerze
Synuś przepiękny [emoji8] A strzyżenie pierwsza klasa. Prima sort;)
To widzę,ze tez miałaś intensywną sobotę. Winko się należy ;) Ja idę wyszczotkowac kły i do spania ;) mój synuś nie jest taki grzeczny jak mu obcinam pazurki.. Hehe.
20200420_081854.jpeg

I super, ze działasz [emoji123][emoji123][emoji123] a co do histero to no właśnie są dwie- czy oni jak zrobią diagnostyczna i coś wyjdzie to jeszcze raz Cię usypiają i robią operacyjna? Czy po prostu wtedy płacisz 2500zl zamiast 1500zl bo musieliby coś tam porobić?
W Novum chyba tez 2500 za histero, ale tam się dodzwonić nie mogę [emoji31]
A ja na przykład żeby sobie radzić psychicznie to nie mogę dawać limitów czasu dla siebie - czyli, ze na przykład w tym roku mam mieć wszystko zrobione...mnie taka presja czasu męczy. Wole sobie powtarzać, ze i tak będę walczyć do skutku ale bez ciśnienia bo przecież czasem trzeba się napić wina na przykład [emoji12][emoji12] staram się nie myśleć tylko o ivf tylko cieszyć się z życia jakie mamy. Dlatego siedzę w ogródku i ciagle coś przesadzam [emoji28][emoji28][emoji28] jestem szczęśliwa jak widzę, ze mi trawa rośnie!! Bo wiosna to pora płodności i wierze, ze każdej z nas się tu uda [emoji123][emoji123][emoji3590][emoji3590] Nie dość, ze wiosna to jeszcze statystycznie zawsze po wojnie albo po jakiejś epidemii jest wylęg ciąż- i ja wierze, ze my będziemy mieć duuuuuuzo naturalsow na forum [emoji106][emoji106][emoji106] bo my wcale nie gorsze a wręcz lepsze bym powiedziała, bo świadome [emoji7][emoji7][emoji7]
Do Novum rzeczywiście czasem nie od razu można się dodzwonić ale zawsze mi się udaje. Za drugim może trzecim razem. Tam kobitki na recepcji jednocześnie obsługują pacjentów i odbierają telefony. Trzeba cierpliwości [emoji4]
Ja miałam w środę histero w Novum. Przed zabiegiem płacisz zaliczkę a później dopłacasz w zależności od tego co wyjdzie w trakcie zabiegu

reklama
Do góry