reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja oglądam dance dance dance;) popijam herbatkę z cytryną. Dzień był dzisiaj intensywny to należy się odpoczynek ;)
Jasne ze sie należy😉. Ja dzis obudzilam się z okropnym bolem glowy. Ale tabletki , dobre śniadanko i sen postawilo mnie na nogi. Posprzątałam domek , zrobilam nalesniki a teraz lampka winka na poprawe humoru ☺️

I zapomnialam wam pokazac mojego synusia po domowym fryzjerze

Załączniki

• 20200425_143820.jpg
    20200425_143820.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 71
I zapomnialam wam pokazac mojego synusia po domowym fryzjerze
Synuś przepiękny [emoji8] A strzyżenie pierwsza klasa. Prima sort;)
To widzę,ze tez miałaś intensywną sobotę. Winko się należy ;) Ja idę wyszczotkowac kły i do spania ;) mój synuś nie jest taki grzeczny jak mu obcinam pazurki.. Hehe.
20200420_081854.jpeg

I super, ze działasz [emoji123][emoji123][emoji123] a co do histero to no właśnie są dwie- czy oni jak zrobią diagnostyczna i coś wyjdzie to jeszcze raz Cię usypiają i robią operacyjna? Czy po prostu wtedy płacisz 2500zl zamiast 1500zl bo musieliby coś tam porobić?
W Novum chyba tez 2500 za histero, ale tam się dodzwonić nie mogę [emoji31]
A ja na przykład żeby sobie radzić psychicznie to nie mogę dawać limitów czasu dla siebie - czyli, ze na przykład w tym roku mam mieć wszystko zrobione...mnie taka presja czasu męczy. Wole sobie powtarzać, ze i tak będę walczyć do skutku ale bez ciśnienia bo przecież czasem trzeba się napić wina na przykład [emoji12][emoji12] staram się nie myśleć tylko o ivf tylko cieszyć się z życia jakie mamy. Dlatego siedzę w ogródku i ciagle coś przesadzam [emoji28][emoji28][emoji28] jestem szczęśliwa jak widzę, ze mi trawa rośnie!! Bo wiosna to pora płodności i wierze, ze każdej z nas się tu uda [emoji123][emoji123][emoji3590][emoji3590] Nie dość, ze wiosna to jeszcze statystycznie zawsze po wojnie albo po jakiejś epidemii jest wylęg ciąż- i ja wierze, ze my będziemy mieć duuuuuuzo naturalsow na forum [emoji106][emoji106][emoji106] bo my wcale nie gorsze a wręcz lepsze bym powiedziała, bo świadome [emoji7][emoji7][emoji7]
Do Novum rzeczywiście czasem nie od razu można się dodzwonić ale zawsze mi się udaje. Za drugim może trzecim razem. Tam kobitki na recepcji jednocześnie obsługują pacjentów i odbierają telefony. Trzeba cierpliwości [emoji4]
Ja miałam w środę histero w Novum. Przed zabiegiem płacisz zaliczkę a później dopłacasz w zależności od tego co wyjdzie w trakcie zabiegu

reklama
Do góry