reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już nam się żarło smaży. Czekamy na bananki [emoji7].
@Netiaskitchen i @nieagatka jem za was banany [emoji12]. I oczywiście chleję[emoji12]Zobacz załącznik 1110873
Ciul z bananami, reszta bym nie pogardzila omomomom [emoji16]
Swoja droga to przypomnial o mi sie, ze na Kubie zajadalam sie smazonymi bananami, ale to sa take inne, plci meskiej, bo nie wiem czy wiesz te Twoje to "plec zenska" [emoji16][emoji23]

reklama
A ja poprosze to zdjecie z piekna buziunia ;)[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Piekny stół - serio ;) Nigdy nie jadlam bananow grillowanych ;) Lubie banany ale z wzgledu na cukier przez jakis rok ich sobie odmawialam...
Koniecznie spróbuj z grilla i powsadzaj troszkę czekolady, jak ona się rozpuści to można jeść, pychota [emoji7].

Ostatnia edycja:
Ciul z bananami, reszta bym nie pogardzila omomomom [emoji16]
Swoja droga to przypomnial o mi sie, ze na Kubie zajadalam sie smazonymi bananami, ale to sa take inne, plci meskiej, bo nie wiem czy wiesz te Twoje to "plec zenska" [emoji16][emoji23]
Nie wiedziałam [emoji50]. Ile to się człowiek dowie różności na forum [emoji12].
Echhh ta Twoja Kuba... Wpierdziel dostaniesz [emoji8]

To ja sie melduje zeby Ci smutno nie bylo ;) Kochanie moje łukasz mi kupil dzisiaj nasionka w sklepie spozywczym 😂 I mam: 3 paczuszki poziomki, 3 x stokrotki i 3 x aksamitka niska zółta ;) Moge je wysiac w takich wiekszych podłuznych doniczkach? Mam w nich zrobic na spodzie dziurki? Myslisz ze mi cos wyrośnie? Pod czym wczoraj spaliście? JA kiedys tez palilam do alkoholu - lubialam to ;) ale na drugi dzien zawsze mialam wiekszego kaca ;)
Koniecznie zrób dziurki 😉 Ja raz nie zrobiłam o bagno miałam w pojemniku 🤦🏻‍♀️ Poziomki do doniczki, stokrotek nie miałam, ale aksamitka wyjdzie Ci z gruntu raczej 🙂 Ja w tamtym roku sialam bezpośrednio do ziemi i były piękne kwiatki 🙂

Koniecznie zrób dziurki 😉 Ja raz nie zrobiłam o bagno miałam w pojemniku 🤦🏻‍♀️ Poziomki do doniczki, stokrotek nie miałam, ale aksamitka wyjdzie Ci z gruntu raczej 🙂 Ja w tamtym roku sialam bezpośrednio do ziemi i były piękne kwiatki 🙂
Zrobilam dziurki i chyba masz racje i postaram sie gdzies te aksamitku wysadzic w gruncie ;) A podlewasz codzieniie? 😂😂😂😂😂😂😂😂Wiem glupie pytanie ale jak widze np jak dzisiaj ze maja jeszcze wilgotno to ich nie podlalam ;)

reklama
@fredka84 ja z kuzynka w stanie nieważkosci [emoji23] [emoji23] [emoji23] w Opolu - fajnie bylo - troche tesknie za tymi czasami. Moja psych mi kazala przypmniec sobe jak bylo fajnie zanim zaczelam sie starac o dzieckZobacz załącznik 1110912o ;)
Ale szczyl z ciebie[emoji23]. Po usmiechu wszędzie cię poznam[emoji7][emoji7][emoji7] Nigdy nie byłam w Opolu [emoji33]. Ale za często jestem w stanie nieważkości [emoji23]

Do góry