To ja sie melduje zeby Ci smutno nie bylo Kochanie moje łukasz mi kupil dzisiaj nasionka w sklepie spozywczym [emoji23] I mam: 3 paczuszki poziomki, 3 x stokrotki i 3 x aksamitka niska zółta Moge je wysiac w takich wiekszych podłuznych doniczkach? Mam w nich zrobic na spodzie dziurki? Myslisz ze mi cos wyrośnie? Pod czym wczoraj spaliście? JA kiedys tez palilam do alkoholu - lubialam to ale na drugi dzien zawsze mialam wiekszego kaca
Hellooooo[emoji8]. Twój Łukasz takie ci różności znosi, a to rośliny, a to nowy pies, kiedyś ci kury przyniesie i wtedy będziesz pani domu pełną gębą [emoji12].
Ja w sianiu nasionek cienka jestem, ja bym te rośliny najlepiej kupiła w formie sadzonek [emoji12]. Mniej pracy wtedy [emoji846]. Może nasza @s.ols3404 (ale trudny nick [emoji33]) ci coś doradzi z nasionami [emoji846].
Jeszcze pod kołdrą śpimy [emoji23]. Ale na klimę nazbieralam jakby co, tylko nie mogę kogoś znaleźć żeby mi to zrobił po fachowemu i nie za milion monet [emoji846].
Ja jeszcze w pracy gniję a potem coś tam porobimy i będziemy mieć grilla [emoji39][emoji39][emoji39]. Wczoraj przyprawilam skrzydełka i jeszcze szaszłyki dziś przygotuję, ale mi ślinka leci.
Pokażę zdjęcie naszego małego sajgonu, nie patrzeć na brzydkie szopy i nieotynkowane wejście do piwnicy [emoji12]. Patrz na Siwego, zgadnij co chciał zrobić????
Kuwa, tylko ja zdjęcia wstawiam, dawać coś dziołchy.
Moje nówki buty z węża [emoji23]. Jaram się nimi . [emoji12]
Załączniki
Ostatnia edycja: