Aaaanna
Fanka BB :)
Hortensje za piękne i zmieniają kolor w zależności od własności gleby mogą być różowe fioletowe niebieskie i oczywiście piękne białe a jak się rozrosła to to są ogromne krzaki. A te kwiaty mozna suszyć. Chciałam z hortensji mieć bukiet do ślubu ale nie trafiłam z pora roku.[emoji3][emoji3] do dużych ogrodów cudowne są też rododendrony, rozaneczniki trochę drogie ale cudowne. Szkoda że nie mam ogrodu a może i dobrze bo non stop grzebala bym w ziemi. [emoji3][emoji3]
Jestem pewna ze niedlugo bedziesz gonic po tej piekne scieżce za małym Siwym albo małą Fredziszka Ja dzisiaj robie grochówke na obiad Wiesz jak sie ostatnio troche nauczylam szyc na maszynie to sprawia mi to duza przyjemność. Wczesniej potrafilam tylko podlozyc material i nacisnac pedal [emoji38][emoji38][emoji38] A teraz odkrylam ze mozna automatycznie nawijac ten bebenek bo wczesniej robilam to recznie [emoji1787] i odkrylam specjalny przycisk dzieki kotremu moge szyc wstecz i pieknie wszystko obkonczyc i testuje sobie rozne sciegi Łukaszowi sie skonczyla umowa i wziął nowy telefon, cos tam doplacil i mi go dal. Ja nie chcialam bo to jakis super mega wypasiony ale nie wiem czy pamietasz w moim byl juz slaby aparat i zdjecia czesto kiepskawe wychodzily. Z sypialni zrobilam sobie pracownie krawiecka [emoji23][emoji23][emoji23] Pocielam juz chyba ze 4 posciele Pisalam ze ostatnio w pn wyszlam z domu i wjechalam do centrum ogrodniczego i kupilam sobie takie rozyczki, takie blado rózowe w doniczkach, dwie chortencje napisane jest chortensja paniculata [emoji38][emoji38][emoji38] macierzanki - bo mi sie nzawy podobaly i niezapominajki. To wszystko mam w doniczkach i narazie nic z tym nie robie tylko podlewam i nie wiem co dalej z tym? Cyba bede musiala to przesadzic jak urosnie tak? Kupilam jeszcze sadzonki pomidorkow koktajlowych i tez sobie je zasadzilam - cieszylam sie jak dziecko Wiesz ze Tola nauczyla sie wskakiwac na krzesla w kuchni oi ostatnio zjadla ze stolu z pół cukru [emoji23][emoji1787] Dobrze ze Łukasz ja troche dyscyplinuje Od maja zaczynam prace zdalnie z czeo bardzo sie ciesze. W przyszlym tgodniu przyjedzie do mnie informatyk ze sprzetem i bedzie mi cos instalowal w laptopie służbowym - ciesze sie