Mi chodzi o wizytę przed cyklem poprzedzającym transfer. Przepraszam nie sprecyzowalamJa w 21 i 22dc mialam juz transfery.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Niestety ja też mam dość. Dobrze że spacery w parkach przywrócili. w Polsce nie mamy sytuacji takiej jak w niektórych krajach. Póki co idzie nam dobrze.. dziewczyny mamy zaledwie 4.5 % pozytywnych testów, tak naprawdę mało w porównaniu z innymi krajami. Przed nami czas przygotowań do większej liczby testów, bez tego nie ruszymy do przodu, będziemy tkwić zamknięci w domach.
Dziś planuję wyjście do sklepu i może rekreacyjny wyjazd na rowerze z synem. Wszystko z zachowaniem zasad i tyle, trzeba dalej żyć.
Polska jest na 8. miejscu od konca w Europe pod wzgledem ilosci robionych testow wiec te Dane sa srednio optymistyczne... Malo testow = malo pozytywnych wynikow.
@Aaaanna musisz skupic mysli na czyms innym i nie zadreczac sie, no to nic dobrego ze soba nie niesie. Ja za troche ponad miesiac rodze I w piatek okazalo sie, ze nie w szpitalu, ktory wybralam, tylko w innym, obcym, daleko od domu. Babcia nie przyleci do corki wiec musze ja zostawic nie tylko na caly dzien, ale na noc z kims obcym. Slabo mi na sama mysl... Ale musze to jakos rozwiazac i odgonic carne mysli.
motylek24
Mi chodzi o to, że na wszystkie testy mamy tylko 4.5 % pozytywnych wyników, inaczej pisząc na 100 zrobionych testów mamy 4.5 przypadków korona. W innych krajach bywa tych przypadków 10, a w najgorszym czasie mają 20. Zważywszy na to że u nas oszczędzają i robią tym najbardziej podejrzanym nie jest na razie źle.Polska jest na 8. miejscu od konca w Europe pod wzgledem ilosci robionych testow wiec te Dane sa srednio optymistyczne... Malo testow = malo pozytywnych wynikow.
@Aaaanna musisz skupic mysli na czyms innym i nie zadreczac sie, no to nic dobrego ze soba nie niesie. Ja za troche ponad miesiac rodze I w piatek okazalo sie, ze nie w szpitalu, ktory wybralam, tylko w innym, obcym, daleko od domu. Babcia nie przyleci do corki wiec musze ja zostawic nie tylko na caly dzien, ale na noc z kims obcym. Slabo mi na sama mysl... Ale musze to jakos rozwiazac i odgonic carne mysli.
nieagatka
Mi chodzi o to, że na wszystkie testy mamy tylko 4.5 % pozytywnych wyników, inaczej pisząc na 100 zrobionych testów mamy 4.5 przypadków korona. W innych krajach bywa tych przypadków 10, a w najgorszym czasie mają 20. Zważywszy na to że u nas oszczędzają i robią tym najbardziej podejrzanym nie jest na razie źle.
Zgadza sie, ale niech zrobia sluzbie zdrowia i wtedy podadza statystyke. Z tengo Co czytalam maja mozliwosc robienia ponad 5tys testow dzie nie wiecej wiec niech przebadaja chociaz lekarzy i pielegniarki.
No chyba, ze na to przyjdzie czas po wyborach...
motylek24
Chwalą się że mogą zrobić 20 tys dziennie. Średnio robią 10 tyś z tego dziś czy tam wczoraj 365 przypadków. Akurat w naszym mieście służba zdrowia podbiła nam mocno statystyki bo na 80 przypadków 40 było ze szpitala. Więc testy jak najbardziej im robią, tylko lekarze powinni być reguralnie badani a nie wtedy jak są przypadki na oddziale i tutaj raczej o to chodzi.Zgadza sie, ale niech zrobia sluzbie zdrowia i wtedy podadza statystyke. Z tengo Co czytalam maja mozliwosc robienia ponad 5tys testow dzie nie wiecej wiec niech przebadaja chociaz lekarzy i pielegniarki.
No chyba, ze na to przyjdzie czas po wyborach...
Nie wiem czy oglądasz wiadomości czy czytasz info na www. W zależności od poglądów politycznych redaktorów takie mamy wiadomości zaczyna mnie to już irytować, tak jakby to były dwa różne światy. Nigdy nie zagłosuje na aktualną opcje polityczną, ale w obliczu takiego kryzysu mogliby zakończyć z propagandą. Dlatego spokojnie sobie filtruje to co czytam i na ile ogarniam to myślę.ze u nas tragedi nie ma. Akurat statystyki podaje onet, można sobie samemu policzyć
bazylia128
Aduś16
Od którego dnia cyklu dokładnie zaczęłaś? A od początku żadnych leków brałaś? Może to ma jakiś sens...@Aduś16 ja mialam stymulacje tez od polowy cyklu i tez sie dziwilam - kiedys tu pisalam ze tak dziwnie, innaczej... Ale mna sie nie sugeruj bo znasz cala historie
bazylia128
Musze pomyslec... bo zawsze pierwszy zastrzyk mialam 2 dc i tak przez 10 dni a teraz od 3 dnia cyklu tylko estrofem potem do kontroli za tydzie czyli to by bylo juz 9 dzien cyklu a to byl wtorek i od piatku zastrzyki czyli 12 dzien cyklu dokladnie - bemfola i aromek.Od którego dnia cyklu dokładnie zaczęłaś? A od początku żadnych leków brałaś? Może to ma jakiś sens...
nieagatka
Chwalą się że mogą zrobić 20 tys dziennie. Średnio robią 10 tyś z tego dziś czy tam wczoraj 365 przypadków. Akurat w naszym mieście służba zdrowia podbiła nam mocno statystyki bo na 80 przypadków 40 było ze szpitala. Więc testy jak najbardziej im robią, tylko lekarze powinni być reguralnie badani a nie wtedy jak są przypadki na oddziale i tutaj raczej o to chodzi.
Nie wiem czy oglądasz wiadomości czy czytasz info na www. W zależności od poglądów politycznych redaktorów takie mamy wiadomości zaczyna mnie to już irytować, tak jakby to były dwa różne światy. Nigdy nie zagłosuje na aktualną opcje polityczną, ale w obliczu takiego kryzysu mogliby zakończyć z propagandą. Dlatego spokojnie sobie filtruje to co czytam i na ile ogarniam to myślę.ze u nas tragedi nie ma. Akurat statystyki podaje onet, można sobie samemu policzyć
Nie mam polskiej TV, wiedze czerpie z internet i staram sie, zeby to byly rozne zrodla. Ale tvp ani innych rezimowych medio nie sledze.
reklama
motylek24
Ja miałam dziwny cykl. Od 18 DC gonapeptyl daily, a potem od 2 DC jeszcze dodatkowo menupor i tak do 15 DC. W sumie do.dzis nie wiem jaki to był protokół, długi czy krótki.Od którego dnia cyklu dokładnie zaczęłaś? A od początku żadnych leków brałaś? Może to ma jakiś sens...
Podziel się: