Czesc
Dziekuje ze pytasz
Ja dzisiaj bylam u mojego miejscowego gina skontrolowac sie bo mi troche jajniki dokuczaja a ostatnio mi wystawil zwolnienie przez tel to chcalam odpłacic
Mam piekne endometrium na 11,5 mm ale jajniki widac ze dostaly po tylku . W srodku czysto a balam sie ze jakas torbiel albo cos ale nic zlego sie nie dzieje. Tylko co mi po tym jak jajowody zapchane ;( Pozniej na poprawe humoru wjechalam na chwile do centrum ogrodniczego i kupilam kilka sadzonek
takich na balkon bo ja na podworku nie za bardzo lubie i umie
Caly czas czekam na wyniki ale jeszcze tydzien nie minął. Jestem w kontakcie z adus i napisala mi ze jak tylko przyjdzie kir to zeby jej od razu wysylac. Badan wg niej zrobilam bardzo duzo i Pasnikowi wystarcza bo ja mam tez niestety juz duzy wywiad leczenia za soba i za kazdym razem prawie styka wiec raczej accofil tez nie bedzie potrzebny
Zobaczymy
W szpitalach nie wykonuja teraz histeroskopii wiec pewnie bede musiala zrobic w klinice a to znowu 2 tysie do tylu ;( W Wieluniu nie wykryto ani jednego przypadku korona jeszcze...W gameta nie robia na NFZ. Na transfer szykuje sie powoli na czerwiec jesli wszystko uda mi sie styknac
Moj Łukasz byl dzisiaj na strzelnicy bo od dzisiaj juz mozna a ja jutro nareszcie pobiegam po lesie - uffffffff
Poza tym szyje maseczki. Moj tesc przyniosl mi fartuchy medyczne z pierwszej klasy polipropyleny certyfikowanego - on ntakie nosil jak mial badania miesa w ubojniach (jest weterynarzem) Mam tego ponad 500 kompletow, nowe zafoliwoane o rozmiarze xxl wiec nie wiem co z tym zrobie. Mogla bym spokojnie uszyc z tego kilka tysiecy maseczek
a uszylam 100
Widzialam tez ze ludzie masowo kupuja takie wklady do maseczek wielorazowych to wlasnie z tego materialu tylko ten moj jest jeszcze lepszy wiec moze poszyje takie maseczki z kieszonka i porobie kilka tysiecy wkladow
-)
A tak poza tym to ciesze sie psiorami, caly czas czytam, zaczelam ogladac od nowa sex w wielkim miescie wszystkie sezony, kiedys to kochalam i juz sporo pozapominalam... Staram sie nie ogladac Faktów. Teraz pije rosolek z kubeczka i milo mi sie zrobilo bo zalożyłam cieple skarpety - jakos u nas zimno pomimo sloneczka... POZDRAWIAM