Netiaskitchen
Fanka BB :)
A jak u Ciebie? Opowiadaj@Netiaskitchen gratuluję! Cudowne wiadomości ! Spokojnej i radosnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie? Opowiadaj@Netiaskitchen gratuluję! Cudowne wiadomości ! Spokojnej i radosnej ciąży
Masz rację, ze natury nie da się oszukać ale nie uważam ze Twoje szanse są 0. Jeśli masz fundusze to działaj może nie będzie dużo komórek ale kilka najlepszej jakości z których powstaną zarodki i upragniona ciąża wiem ze jest ciężko, ja miałam jeden nieudany transfer i się załamałam, tez krążą mi w głowie czarne scenariusze ale czuje ze będę w ciazy ... tak czy inaczej ... jestem zdeterminowana i Ty tez musisz Tylko my możemy zawalczyć o nasze szczęście ty już masz jeden cud w domku ale kibicuje ci i wierze ze doczekasz drugiego jeśli się nie poddaszMam dzis 2dc I niestety Lekarz dopatrzyl się tylko 4 pęcherzykow antralnych... Hormony mówi że ok, LH 1.6... Mezoterapia nic u mnie nie pomogła, ani dhea ani inne specyfiki.. Za 9 dni usg bo może zacznę stymulacje od połowy cyklu.. W sumie to jednak szanse na drugie dziecko zbliżają się do 0. sorry za smuty ale jak widzicie bardzo trudno jest przechytrzyć naturę..
Smutne wieści faktycznie. Będę trzymać kciuki, żeby coś się jednak udałoMam dzis 2dc I niestety Lekarz dopatrzyl się tylko 4 pęcherzykow antralnych... Hormony mówi że ok, LH 1.6... Mezoterapia nic u mnie nie pomogła, ani dhea ani inne specyfiki.. Za 9 dni usg bo może zacznę stymulacje od połowy cyklu.. W sumie to jednak szanse na drugie dziecko zbliżają się do 0. sorry za smuty ale jak widzicie bardzo trudno jest przechytrzyć naturę..
A jak u Ciebie? Opowiadaj
Rzeczywiście mało cholera jasna....Mam dzis 2dc I niestety Lekarz dopatrzyl się tylko 4 pęcherzykow antralnych... Hormony mówi że ok, LH 1.6... Mezoterapia nic u mnie nie pomogła, ani dhea ani inne specyfiki.. Za 9 dni usg bo może zacznę stymulacje od połowy cyklu.. W sumie to jednak szanse na drugie dziecko zbliżają się do 0. sorry za smuty ale jak widzicie bardzo trudno jest przechytrzyć naturę..
Mam dzis 2dc I niestety Lekarz dopatrzyl się tylko 4 pęcherzykow antralnych... Hormony mówi że ok, LH 1.6... Mezoterapia nic u mnie nie pomogła, ani dhea ani inne specyfiki.. Za 9 dni usg bo może zacznę stymulacje od połowy cyklu.. W sumie to jednak szanse na drugie dziecko zbliżają się do 0. sorry za smuty ale jak widzicie bardzo trudno jest przechytrzyć naturę..
Wlasnie mój mąż też nie chce się poddać.. Ja nie mam sił..A ja uważam, że liczy się jakość a nie ilość. Więc trzeba walczyć pomimo niedużej ilości. Jak ma być bobas to będzie nawet wtedy, kiedy zapłodni się tylko jedno jajo bo to będzie to właściwe
Jeju, a jednak... Wiesz, ja cały czas się łudziłam, że może przesadzasz Kolorowo nie jest, ale jakieś pęcherzyki są, więc szansa będzie. Wiesz, że nie chcę Cię na siłę pocieszać, bo to nie w moim stylu, (ja z grona pesymistek raczej) ale skoro jest jakaś nadzieja to nie odpuszczaj❤Mam dzis 2dc I niestety Lekarz dopatrzyl się tylko 4 pęcherzykow antralnych... Hormony mówi że ok, LH 1.6... Mezoterapia nic u mnie nie pomogła, ani dhea ani inne specyfiki.. Za 9 dni usg bo może zacznę stymulacje od połowy cyklu.. W sumie to jednak szanse na drugie dziecko zbliżają się do 0. sorry za smuty ale jak widzicie bardzo trudno jest przechytrzyć naturę..
Obiecałaś, że spróbujesz ten ostetni raz. Trzymam Cię za słowo kochana Ty moja ❤. Głowa do góryWlasnie mój mąż też nie chce się poddać.. Ja nie mam sił..