reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie czy oprócz Invicty jakas klinika w Polsce lub poza prowadzi nadal procedury? Mnie Invicta już zdążyła wpienic a nawet nie zaczelam się kluc.. Mają tak nie kompetentny personel czy ręce opadają.. Próbują przekładać wizyty na badanie bo przypomina im się ciągle że na kwarantannie jesteśmy o której wiedziała opiekun pacjenta i pod tym kątem umawiala badania i wizyty.. Naprawdę gdyby nie mąż to już bym w pizdu wysłała ich do #### i pożegnała się z kliniką raz na zawsze.. Banda naciagaczy która przerobila klinikę w kiepską korporację..
Sorry za taki wstęp :laugh2: Tak pozatym to mam nadzieję że zdrowe jesteście bo sama ciąża to już stres a w czasie pandemi to już dodatkowe schody.. No ale nam żadne przeciwności straszne nie są ;)

reklama
Mi teraz zostało 1×1luteina i duphaston na 2tyg. Zawsze po redukcji czuję się słabo. Najgorzej te zmiany hormonów działają na moją psychikę, muszę wybrać się do swojego psychiatry.
To już mało 😊No i pewnie, umów się. Długa droga jeszcze, hormony hormonami, ale to wszystko co dookoła też nie sprzyja psychice😕

Wiecie czy oprócz Invicty jakas klinika w Polsce lub poza prowadzi nadal procedury? Mnie Invicta już zdążyła wpienic a nawet nie zaczelam się kluc.. Mają tak nie kompetentny personel czy ręce opadają.. Próbują przekładać wizyty na badanie bo przypomina im się ciągle że na kwarantannie jesteśmy o której wiedziała opiekun pacjenta i pod tym kątem umawiala badania i wizyty.. Naprawdę gdyby nie mąż to już bym w pizdu wysłała ich do #### i pożegnała się z kliniką raz na zawsze.. Banda naciagaczy która przerobila klinikę w kiepską korporację..
Sorry za taki wstęp :laugh2: Tak pozatym to mam nadzieję że zdrowe jesteście bo sama ciąża to już stres a w czasie pandemi to już dodatkowe schody.. No ale nam żadne przeciwności straszne nie są ;)
To naprawdę musieli Cię wkurzyć... Współczuję, bo teraz faktycznie jest ch****o z dostępnością klinik... Znaczy chyba nie ma dziedziny gdzie nie jest ch****o... Ja u nich mam nadzieję będę robić pappę za trochę ponad tydzień, ale cały czas mam z tyłu glowy ze coś może się wykrzaczyć bo ktoś zachoruje i wszystko zamkną...

Na pewno jakieś kliniki działają, bo dziewczyny tutaj piszą,ze szykują się do transferu lub są po.
Cała ta sytuacja związana z koronawirusa jest tak beznadziejna, ze mało gdzie wiedzą co robić..

Na pewno jakieś kliniki działają, bo dziewczyny tutaj piszą,ze szykują się do transferu lub są po.
Cała ta sytuacja związana z koronawirusa jest tak beznadziejna, ze mało gdzie wiedzą co robić..
Na pewno obecna sytuacja nie ułatwia ale w Invikcie to standard nie tylko w czasie pandemii, oni mają wywalone na pacjentów zawsze, najważniejsza była i jest dla nich kasa. Nawet teraz to widać, jako jedyni z tego co wiem nie przerwali żadnych procedur i nadal robią pod górkę, to akurat nie pandemia a ich korporacyjne podejście do leczenia powoduje najwięcej problemów

Na pewno obecna sytuacja nie ułatwia ale w Invikcie to standard nie tylko w casie pandemii, oni mają wywalone na pacjentów zawsze, najważniejsza była i jest dla nich kasa. Nawet teraz to widać, jako jedyni z tego co wiem nie przerwali żadnych procedur i nadal robią pod górkę, to akurat nie pandemia a ich korporacyjne podejście do leczenia powoduje najwięcej problemów
Straszne to jest... naprawdę. A jeszcze straszniejsze, ze zostawia się u nich taką kasę... przykro mi,ze znow padło na Was.. pamiętam jak się denerwowałaś przed ostatnim transferem.. Może zadzwoń do Gamety i zapytaj jak to teraz u nich wygląda. Ja nie mogę złego słowa na nich powiedzieć.

Straszne to jest... naprawdę. A jeszcze straszniejsze, ze zostawia się u nich taką kasę... przykro mi,ze znow padło na Was.. pamiętam jak się denerwowałaś przed ostatnim transferem.. Może zadzwoń do Gamety i zapytaj jak to teraz u nich wygląda. Ja nie mogę złego słowa na nich powiedzieć.
Ja teraz nie mam już możliwości zmieniać kliniki, zaczynac od nowa, brak czasu i chyba zapału... I tak cudem się udało jeszcze w Invicie spróbować. Jak ma się udać to w Invicta też się uda a to i tak na pewno moja ostatnia stymulacja. U nich po prostu dużo więcej nerwów stracę bo ich podejście pozostawia bardzo wiele do życzenia delikatnie mówiąc... Widocznie nie było mi dane trafić do Gamety skoro już byliśmy umówieni a 3 dni wcześniej beta wyszła pozytywna, pewnie to jakaś wskazówka, tak sobie to dziwnie tłumaczę. ;)

Ja teraz nie mam już możliwości zmieniać kliniki, zaczynac od nowa, brak czasu i chyba zapału... I tak cudem się udało jeszcze w Invicie spróbować. Jak ma się udać to w Invicta też się uda a to i tak na pewno moja ostatnia stymulacja. U nich po prostu dużo więcej nerwów stracę bo ich podejście pozostawia bardzo wiele do życzenia delikatnie mówiąc... Widocznie nie było mi dane trafić do Gamety skoro już byliśmy umówieni a 3 dni wcześniej beta wyszła pozytywna, pewnie to jakaś wskazówka, tak sobie to dziwnie tłumaczę. ;)
Miejmy nadzieje,ze tych nerwów to jak najmniej Tobie popsują;) niech sie postarają i wszystko zrobią cacy. Taka drogę już przeszliscie, ze naprawdę...

reklama
Do góry