Ejjj. To niesprawiedliwe, że Wy wszystkie takie Lachony jesteśta (nawet w ciunży) i do tego jeszcze mądre!!!A ja już dawno się nie chwaliłam więc się pochwalę ☺
porównanie przodem i bokiem
dziś 22+0.
A ja tylko mundra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ejjj. To niesprawiedliwe, że Wy wszystkie takie Lachony jesteśta (nawet w ciunży) i do tego jeszcze mądre!!!A ja już dawno się nie chwaliłam więc się pochwalę ☺
dziś 22+0.
Yyy ostatnia ciaza = 82kg przy 164cm tak ze ten... [emoji12]Ejjj. To niesprawiedliwe, że Wy wszystkie takie Lachony jesteśta (nawet w ciunży) i do tego jeszcze mądre!!!
A ja tylko mundra [emoji3166]
Schodzę, ale wg autorskiego planu, znaczy caly czas sporochociaz już tylko luteinę dowcipnąSchodzisz już z proga? Ja po każdym zdjęciu przez parę dni czuję się marnie i bardziej boli mnie podbrzusze.
Ja i bez ciąży przed dietą 85 i 167...także tenYyy ostatnia ciaza = 82kg przy 164cm tak ze ten... [emoji12]
Ale pięknieA ja już dawno się nie chwaliłam więc się pochwalę ☺
dziś 22+0.
A Ty ile teraz bierzesz? Ktory masz tc?Schodzisz już z proga? Ja po każdym zdjęciu przez parę dni czuję się marnie i bardziej boli mnie podbrzusze.
Ślicznie wyglądasz [emoji3] ja będę wielka jak słonica[emoji23][emoji23][emoji23]A ja już dawno się nie chwaliłam więc się pochwalę [emoji3526]
porównanie przodem i bokiem [emoji41]
dziś 22+0.
Mi teraz zostało 1×1luteina i duphaston na 2tyg. Zawsze po redukcji czuję się słabo. Najgorzej te zmiany hormonów działają na moją psychikę, muszę wybrać się do swojego psychiatry.Schodzę, ale wg autorskiego planu, znaczy caly czas sporo[emoji4]chociaz już tylko luteinę dowcipną
do końca 10tyg bralam 3x2,teraz 3x1 tak do konca 12tyg,a potem już chyba będę w jakiś tydzień czy 2 odstawiać zupełnie.
Ja wlasnie nie mam bóli, czasem ciągnięcie, trochę to niepokojace, ale w sumie ostatnie usg mialam 9. 04 i było ok. Wiec moze powinnam się trochę mniej martwić.
1x1 luteina i duphaston. 13+4 dzisiajA Ty ile teraz bierzesz? Ktory masz tc?