reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oj to u mnie już dawno spodnie sprzed ciąży głęboko w szafie schowane, ja wagi nie odzyskałam do dziś i zastanawiam się kuedy cokolwiek przytyje. To moje ostatnie zdjęcie brzucha przed świetami
No kochana, u Ciebie widac,ze jesteś w ciąży. Nie da się ukryć;)
Jak waga nie rosnie to się ciesz poki co, wszystko idzie w brzuszek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Kochana [emoji8][emoji8][emoji8]
Hahaha a byłam kiedyś na końcu świata [emoji23][emoji23][emoji23] piękny kraj, było cudownie [emoji56]
Nie myśl sobie ze mnie tak spławisz: piękny kraj, było cudownie i Fredzik się odczepi [emoji12]. Co to to nie, dawaj zdjęcia jakieś [emoji120][emoji120][emoji120]

No kochana, u Ciebie widac,ze jesteś w ciąży. Nie da się ukryć;)
Jak waga nie rosnie to się ciesz poki co, wszystko idzie w brzuszek ;)
U mnie dzisiaj 15+0. A zdjęcie z wczoraj.Zobacz załącznik 1106546
No u mnie chyba więcej widać niż u Ciebie 😀Ale laska z Ciebie!!! 😀
ale na wyraźny brzuszek to chwilę jeszcze chyba poczekasz😊Akurat zrobi się ciepło i będziesz mogła w letnich sukienkach pomykać😀

Weź nie ściemniaj, że w ciąży jesteś [emoji849]
Wy razem z @sandra777.12 pewnie poduszkę pod ciuchy wsadzacie [emoji51][emoji2957]
Nie wsadzam. Ale wczoraj już siostrze i przyjaciółce kazalam szukac zdjęć ze swojej ciazy bo mialam schizę. I czekam na tą wizytę naprawdę.

No u mnie chyba więcej widać niż u Ciebie [emoji3]Ale laska z Ciebie!!! [emoji3]
ale na wyraźny brzuszek to chwilę jeszcze chyba poczekasz[emoji4]Akurat zrobi się ciepło i będziesz mogła w letnich sukienkach pomykać[emoji3]
Netia, bo podobno druga i kolejna ciaze widac szybciej. Nie wiem, ale tak mi mówią. [emoji847]
Mam nadzieje,ze sie uspokoi ten wirus i wszystkie wypelzniemy na spacer jak już będzie cieplutko.

Nie wsadzam. Ale wczoraj już siostrze i przyjaciółce kazalam szukac zdjęć ze swojej ciazy bo mialam schizę. I czekam na tą wizytę naprawdę.
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze 🙂
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza 🥰 to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać ♥️

reklama
Do góry