reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze [emoji846]
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza [emoji3059] to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać [emoji3531]
No, to jest duża różnica bo 7 tygodni;) fajne uczucie prawda? Jak ktoś obcy zauwazy;) Ja czekam az brzusio wyjdzie i to tak bardziej wtedy do mnie dotrze ;) bo czasami po calym dniu(przed ciaza) i bez braku załatwienia się mialam większy brzuchol. Śmiałam się wtedy,ze mam ciaze spożywcza;)

A do mnie dziś przyszły gałeczki😀😀😀
I są śliczne 😀😀😀 ładniejsze niż na zdjeciach w necie 😀mała rzecz, a jak cieszy.

Załączniki

• IMG_20200415_123517.jpg
    IMG_20200415_123517.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG_20200411_125003.jpg
    IMG_20200411_125003.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 87
Weź nie ściemniaj, że w ciąży jesteś 🙄
Wy razem z @sandra777.12 pewnie poduszkę pod ciuchy wsadzacie 😬🤪
Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz 😂😂😂

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę 😂
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała 😎 (wie, że o niej pisze🤓). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy 😂

Załączniki

• 26976610-9178-4F40-AEC7-01AA6B999A47.jpeg
    26976610-9178-4F40-AEC7-01AA6B999A47.jpeg
    645,9 KB · Wyświetleń: 124
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze 🙂
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza 🥰 to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać ♥️
Kurczy myślałam, że tylko ja się śmieje do lustra 😂😂 i za każdym razem jak je mijam to spojrzę 🤓
Mnie to jeszcze nikt nie puścił.. jak nosze cały czas kurtkę zimową to nie ma się co dziwić 🤷🏼‍♀️

Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę [emoji23]
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała [emoji41] (wie, że o niej pisze[emoji851]). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy [emoji23]
Piękny masz ten brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] sukienka tez spoczko [emoji16]

reklama
Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę [emoji23]
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała [emoji41] (wie, że o niej pisze[emoji851]). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy [emoji23]

Wystrzelil?
Toz to malenstwo... Jak Wy to robicie?
Ja sie juz powoli zaczynam kulac, a nie chodzic...
IMG_20200415_172238.jpeg

Do góry