reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału[emoji4]
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały [emoji4]
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić [emoji3]
Piękne gałeczki [emoji7] Już sobie wyobrazilam ten kredens [emoji173]

reklama
Bluźnisz i to jeszcze na kasowy hit z Twojego kraju, wstydź się [emoji2957]
A tak serio to dla mnie rewelka, ost seria rzeczywiście trochę naciągana :)
Tak, wiem ze tu ma swoich fanow, w moim otoczeniu tez. Po prostu nie rozumiem czemu [emoji6][emoji16]
Teraz biore sie w koncu za ostatni sezon "Homelanda". Oby go nie spieprzyli.
I przyznam sie, ze od ponad 15lat ogladam "Chirurgow" i nie moge przestac [emoji16][emoji23]

Dzień dobry słoneczka ☀
Jak ja się cieszę że koniec już tych świat😜serio
Czuje się taka przeżarta i zmęczona bo sobie pozwoliłam na alkohol a dawno nic nie piłam
Wracam dziś do diety 🥳 Jupi😁
I postanowiłam że od dziś zaczynam ćwiczyć 🏋️‍♀️
Zabieg miałam 3 kwietnia więc chyba już mogę sobie na to pozwolić?🙂
Krwawień już nie mam tylko delikatne plamienia
I czekam z niecierpliwością na miesiączkę bo do lekarza mam się zgłosić
Aaa dzisiaj nasza kochana @Ananasowa93 betuje
Życzę Ci abyś była pozytywnie zaskoczona!!!🤰
I czekam niecierpliwie na wieści!
✊❤❤❤
Wierze w to że Twój malusi kropeczek się w Ciebie wgryzł!
Całuje Was😘 i lecę z moim synkiem na spacerek🐶😜 a później na rowerek,stacjonarny oczywiście 🚴‍♀️😁

Dzień dobry słoneczka ☀
Jak ja się cieszę że koniec już tych świat😜serio
Czuje się taka przeżarta i zmęczona bo sobie pozwoliłam na alkohol a dawno nic nie piłam
Wracam dziś do diety 🥳 Jupi😁
I postanowiłam że od dziś zaczynam ćwiczyć 🏋️‍♀️
Zabieg miałam 3 kwietnia więc chyba już mogę sobie na to pozwolić?🙂
Krwawień już nie mam tylko delikatne plamienia
I czekam z niecierpliwością na miesiączkę bo do lekarza mam się zgłosić
Aaa dzisiaj nasza kochana @Ananasowa93 betuje
Życzę Ci abyś była pozytywnie zaskoczona!!!🤰
I czekam niecierpliwie na wieści!
✊❤❤❤
Wierze w to że Twój malusi kropeczek się w Ciebie wgryzł!
Całuje Was😘 i lecę z moim synkiem na spacerek🐶😜 a później na rowerek,stacjonarny oczywiście 🚴‍♀️😁
Dziekuje Moja Kochana Gwiazdeczko🌸 ja mam w sobie dużo mniej optymizmu ale krew oddana wyniki będą około 13/14. Z racji ze jestem bezrobotna to żeby nie zamartwiać się w domu, pojechałam z mężem do pracy ( jesteśmy tylko we dwoje żeby nie było ze się narażam )🤪
Piękne dzisiaj słoneczko wiec można się zrelaksować w podróży 😂😂
Dobrego dzionka dziewczynki ❤️

Dziekuje Moja Kochana Gwiazdeczko🌸 ja mam w sobie dużo mniej optymizmu ale krew oddana wyniki będą około 13/14. Z racji ze jestem bezrobotna to żeby nie zamartwiać się w domu, pojechałam z mężem do pracy ( jesteśmy tylko we dwoje żeby nie było ze się narażam )🤪
Dobrego dzionka dziewczynki ❤️
Powodzenia Kochana✊✊✊

Dobrego dzionka dziewczynki ❤
Kciuki zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Tak i w oryginale, bez polskiego tlumaczenia. I dla mnie porazka straszna.
Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.
Już myślałam ze jestem sama której nie zachwycił 🙈😆, ja obejrzałam dwa odcinki i nie wciągnął mnie ani troche... 🤨 i już dalej nie oglądałam.

Już myślałam ze jestem sama której nie zachwycił [emoji85][emoji38], ja obejrzałam dwa odcinki i nie wciągnął mnie ani troche... [emoji2955] i już dalej nie oglądałam.
Ja ogladalam i doobra jeszcze jeden, dam mu szanse, a potem kuuuzwa ogladnelam juz tyle to skoncze. Ale ciagle wkurzajac sie, ze mnie denerwuje i slabe to. Z reszta moj M to samo. A juz przy tej serii to duzo niecenzuralnych slow leci [emoji23]

reklama
Do góry