reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooo weeeeeeź [emoji38] oglądałaś od 1 odcinka i 1 serii? Ja się dawno w żaden serial nie wyciągnęłam aż tak wg mnie jest genialny [emoji108]
a Profesor.. ahhh....
Tak i w oryginale, bez polskiego tlumaczenia. I dla mnie porazka straszna.
Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.

Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.
Bluźnisz i to jeszcze na kasowy hit z Twojego kraju, wstydź się 🤪
A tak serio to dla mnie rewelka, ost seria rzeczywiście trochę naciągana :)

Właśnie albo sobie jedni chwala fest A inni wcale.Ja osobiście oglądam tylko bo brat zachwalal i zawsze mieliśmy podobny gust co do seriali i myślę oglądam.No nie powiem że idzie mi bo dziś już kończę 5 odcinek

A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału😊
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały 😊
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić 😀

Załączniki

• Screenshot_20200413_234016_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200413_234016_com.android.chrome.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 83
A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału[emoji4]
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały [emoji4]
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić [emoji3]

Ale super są [emoji2]. Zazdroszczę ci takich zakupów [emoji8]
Też jeszcze nie oglądałam Domu z papieru, choć moje kumpele ciągle mnie namawiają. Ja teraz zaczęłam Outlander oglądać, fajnie zrobiony, kostiumy świetne ale średnio mnie wciągnął [emoji846]

Ale super są [emoji2]. Zazdroszczę ci takich zakupów [emoji8]
Też jeszcze nie oglądałam Domu z papieru, choć moje kumpele ciągle mnie namawiają. Ja teraz zaczęłam Outlander oglądać, fajnie zrobiony, kostiumy świetne ale średnio mnie wciągnął [emoji846]
Może kiedyś się skusimy😀Grę o tron też zaczęłam oglądać dopiero od 3. sezonu 😊 Jeatem taka jakaś mało serialowa😊

reklama
Do góry