Winko białe piłam, dziś małe piwko i spać mam zamiast pójść wcześniej, bo wczoraj poszłam około 4Zdrowko kochana a co tam dobrego pijesz?
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
No to ładnie zaszalalas. Ja przez to ze duzo pracowalam ostatnio ide spac max 23. Dzis ja popijam czerwone winko a maz whisky Pelen relaksikWinko białe piłam, dziś małe piwko i spać mam zamiast pójść wcześniej, bo wczoraj poszłam około 4
Ja myśle, ze to za szybko żeby wyciągać jakieś wnioski. Spędź spokojne święta i dopiero w poniedziałek coś będzie wiadomo trzymam kciuki!Niestety dziewczynki beta 0. Ja nie mam złudzeń już coś powinno być. Bardzo wam dziekuje za kciuki
Edit: we wtorek zapomniałam ze święto
Ostatnia edycja:
Dziewczyny życzę Wam wszystkim radosnych świąt [emoji8]. Te co mogą, niech za dużo nie piją, a te co nie mogą, niech za dużo nie jedzą [emoji39] Oby waga nie poszła za mocno w górę po świętach[emoji39]
Zdrówka dziewczyny [emoji3590]
Czarna1985
Dziekuje kochana ❤Postaram sie za duzo nie pic ale nie obiecuje bo chyba potrzebuje resetuDziewczyny życzę Wam wszystkim radosnych świąt [emoji8]. Te co mogą, niech za dużo nie piją, a te co nie mogą, niech za dużo nie jedzą [emoji39] Oby waga nie poszła za mocno w górę po świętach[emoji39]
Wystarczy ze wpiszesz na YouTube joga płodności lub yoga fertility i wyskoczy Ci pelno różnych filmików. Znajdź kogoś z kim będzie Ci się dobrze ćwiczyło, ja lubię taka Elodie Leclercq -yoga hormonal, tylko ze ona mówi po francusku, ale na pewno coś znajdziesz dla siebieDziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności
Aduś16
Wesolych Świąt dziewczyny! Ja nie narzekam na kwarantanne osobiście Pracować zdalnie mogę bez ograniczeń bo syn się nareszcie nie nudzi, dzis robiliśmy nawet ognisko, policjanci są już stałymi bywalcami lol.. No i znalazła się w domu butelka Martini Rosso to opóźniam 21.04 mam niby zacząć stymulacje no ale co z tego będzie.. Czy wystartuje to chyba zależy czy będzie na usg coś widać co ma rosnąć..
Pozdrawiam Was!
P.s. polecalyscie odżywkę tej ukraińskiej babci, która konkretnie??
Pozdrawiam Was!
P.s. polecalyscie odżywkę tej ukraińskiej babci, która konkretnie??
Aduś16
Leczysz się w Gdańskiej Invikcie, dobrze pamiętam? Przy tylozgieciu transfer powinni robić przy użyciu specjalnego cewnika, ja tam mialam i poszło dwa ostatnie razy znacznie lepiej. Wcześniej to była masakra..Dziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności
No co Ty, nic mu nie jest, to tylko kilka dni, a nie miesięcyKurczę ale wtopa
Zrobiłam całą muchę sałatki jarzynowej dodałam majonez który otworzyłam zaraz przed dodaniem pachniał normalnie A teraz patrzę a on ma datę do 3.04
Kurczę i co teraz wyrzucać wszystko. On nie stał otwarty. Nie śmierdzial.
reklama
Aaaanna
No dzięki ja już mam taką schize że szkoda gadać ale nowej nie mam siły robić.
No co Ty, nic mu nie jest, to tylko kilka dni, a nie miesięcy [emoji12]
Podziel się: