reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety dziewczynki beta 0. Ja nie mam złudzeń już coś powinno być. Bardzo wam dziekuje za kciuki ❤️
Ja myśle, ze to za szybko żeby wyciągać jakieś wnioski. Spędź spokojne święta i dopiero w poniedziałek coś będzie wiadomo 😘 trzymam kciuki!
Edit: we wtorek 😁🙄 zapomniałam ze święto 🤭

Ostatnia edycja:
Dziewczyny życzę Wam wszystkim radosnych świąt [emoji8]. Te co mogą, niech za dużo nie piją, a te co nie mogą, niech za dużo nie jedzą [emoji39] Oby waga nie poszła za mocno w górę po świętach[emoji39]
Zdrówka dziewczyny [emoji3590]
Dziekuje kochana ❤Postaram sie za duzo nie pic ale nie obiecuje bo chyba potrzebuje resetu 😉

Dziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności 🤟
Wystarczy ze wpiszesz na YouTube joga płodności lub yoga fertility i wyskoczy Ci pelno różnych filmików. Znajdź kogoś z kim będzie Ci się dobrze ćwiczyło, ja lubię taka Elodie Leclercq -yoga hormonal, tylko ze ona mówi po francusku, ale na pewno coś znajdziesz dla siebie 😘

Wesolych Świąt dziewczyny! Ja nie narzekam na kwarantanne osobiście ;) Pracować zdalnie mogę bez ograniczeń bo syn się nareszcie nie nudzi, dzis robiliśmy nawet ognisko, policjanci są już stałymi bywalcami lol.. No i znalazła się w domu butelka Martini Rosso to opóźniam ;) 21.04 mam niby zacząć stymulacje no ale co z tego będzie.. Czy wystartuje to chyba zależy czy będzie na usg coś widać co ma rosnąć..
Pozdrawiam Was!
P.s. polecalyscie odżywkę tej ukraińskiej babci, która konkretnie??

Dziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności 🤟
Leczysz się w Gdańskiej Invikcie, dobrze pamiętam? Przy tylozgieciu transfer powinni robić przy użyciu specjalnego cewnika, ja tam mialam i poszło dwa ostatnie razy znacznie lepiej. Wcześniej to była masakra..

Kurczę ale wtopa
Zrobiłam całą muchę sałatki jarzynowej dodałam majonez który otworzyłam zaraz przed dodaniem pachniał normalnie A teraz patrzę a on ma datę do 3.04
Kurczę i co teraz wyrzucać wszystko. On nie stał otwarty. Nie śmierdzial.
No co Ty, nic mu nie jest, to tylko kilka dni, a nie miesięcy 😜

reklama
Do góry