reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj mąż tez dziś sobie kupił whisky i mi ... karton wina, bo mówi ze nie będzie chodził po butelce kupował 😂😂😂 jakoś mi się głupio zrobiło 😁😁😁
On popija, ja dziś spokojnie 😂
Ale masz zapas 😊ja dziś też dostałam coś do picia od mojego M. 😊

Załączniki

• IMG_20200411_194241.jpg
    IMG_20200411_194241.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 47
reklama
Wesolych Świąt dziewczyny! Ja nie narzekam na kwarantanne osobiście ;) Pracować zdalnie mogę bez ograniczeń bo syn się nareszcie nie nudzi, dzis robiliśmy nawet ognisko, policjanci są już stałymi bywalcami lol.. No i znalazła się w domu butelka Martini Rosso to opóźniam ;) 21.04 mam niby zacząć stymulacje no ale co z tego będzie.. Czy wystartuje to chyba zależy czy będzie na usg coś widać co ma rosnąć..
Pozdrawiam Was!
P.s. polecalyscie odżywkę tej ukraińskiej babci, która konkretnie??
Maskę drożdżową, taką w zakręcanym pojemniczku. Ale dziewczyny chyba inne też używają 😊

Zdrowych i spokojnych moje drogie. Duzo cierpliwosci nam wszytskim i sil, zeby przetrwac to co sie dzieje. I duzo radosci mimo wszytsko.
Buziaki, ja spadam lezec, bo kregoslup odmowil mi posluszenstwa.
Smacznego jajka jutro! [emoji16][emoji12]
Zobacz załącznik 1105012
Piękna twórczość 😍😍😍uwielbiam takie dziecięce wytwory😊

Tak w Gdańskiej Invicta. Nie mam tylozgiecia tylko jakoś zagieta szyjkę macicy nie znam się dokładnie ale przy inseminacji tez był problem🙄
Nie wiem na czym to polega i od czego zależy ale przy punkcji miałam próbny transfer i bez problemu cewnik wszedł a przy transferze jeden lekarz męczył mnie 45 minut a drugi przyszedł i zrobił to w dwie minuty ... także nie wiem czy jakaś wada anatomiczna czy zależy od wprawy lekarza. A czy taki trudny transfer jest jednoznaczny z niepowodzeniem ? Jak to u ciebie było ?
Zgieta szybka może powodować podobne utrudnienia jak tylozgieciu. Właśnie ten specjalny cewnik jest wtedy bardzo wskazany. Kto robił Tobie transfer? W Gdańsku dr St...l ma najlepszą rękę do transferow. To akurat mój lekarz i też już nie chce mi robić transferow bez tego cewnika. Trudny transfer nie jest na pewno jednoznaczn z niepowodzeniem. Piszą że wykonanie dobrze transferu zwiększa szanse nawet o kilkanaście procent więc to samo jest w drugą stronę.. A widziałaś po transferze zarodek na monitorze? 45 minut to jakiś kosmos! Musisz to z nimi wyjaśnić przed kolejnym transferem, nie mówiąc na transfer najbardziej doświadczonego lekarza, możesz o to ich poprosić.. Która to Twój opiekun pacjenta?

Wczoraj już odpadłam, bo zadzwoniła przyjaciolka i gadałyśmy do 3 w nocy 😱, a dziś spałam długo. Śmiałam ze świat na wypasie 😁, u mnie podobne 😂.
Mi się tez nie chce nic robić na święta, to będzie dzień jak każdy.
Moj dalej pracuje, na szczęście projekt tez idzie w miarę dobrze, super ze u Was tez się to nie zmieniło.
U nas jest tak cieplutko, 27 stopni dzisiaj było, mam nadzieje ze to ciepło wybije tego wirusa, bo już nie mogę tak siedzieć. Dziś od kiedy wstałam to tylko jadłam, będę gruba jak niedźwiedź po tej kwarantannie 😂
kochanie ja dzisiaj wyszlam z domu :o👍 uprosilam Łukasza i wyszlismy razem do sklepu. Zawsze chodzimy za reke a teraz smiesznie bo w rekawiczkach a na ulicach radiowoz: prosze zachowac odstep itd ;) Slonko tak swieci jakby chcialo powiedziec: Cieszyc sie zyciem ;) poszlismy do sklepu i pierwszy raz to zobaczylam ze przed sklepem kolejka odstep na dwa metryw sklepie u nas stacjonarnym 3 osoby a w srodku czerwone krechy (jak bym chciala takie zobaczyc na tescie ciazowym -moja pierwsza mysl 😂😂😂 Lukasz w cukierni kupil jakies ciacho a mi zwyczajnie wystarczy winogrona zielone, ktore uwielbiam i nie zamienie na ciacho ;) Lubie twarde owoce i jescze ja gryzne to ladnie prysną, oddzielam jezykiem pestki a skorke wyplowam ;) tyle radochy i smaczne... Wczesniej sobie odmawialam ze wzgledu na cukier ;) wyszlam w moch nowych butkach ;) A mogalm isc w szpilach to nie ;) Teraz ogladamy przeminelo z wiatrem po raz fiu fiu chyba enty ;) a pozniej bedziemy ogladac Leon zawodowiec - uwielbiam :) Natalie Portman taka malutka ;) Siedze na skype z rdzina i chwale sie Tolaale caly czas musze Alutke rozpieszczac bo jednak do tej pory slabo akceptuje malą. Mysle ze Ozinka tak szybko zaakceptowala bo jest samczykiem... Ale damy rade ;)

Ogolnie to jeszcze napisze ze jak sie balam ze zgorzknieje to chyba jednak mnie dopadlo ;) Nie ma potrzeby, pieczenia. gotowania, biegania, pilnowania czasu, zeby wszytko bylo dopieszcone, zebym o czyms nie zapomniala ;) wole ten czas spedzic na swoj sposob. z Łukaszem tez nie rozmawia juz na ten temat i on ze mna tez nie ;) Zmeczylo nas to strasznie... Ale mimo wszystko bardzo lubimy ze soba spedzac czas i jak zwykle sie smiejemy ;) Czasmi rzuci mi spojrzenie na co ja mrzuce jeszce gorszym typu: NIE ROB TEGO ;) Wszystko prawie na swieta albo rozmorzilismy albo kupilsmy i chyba wole wesprzectaka nasza Zoche albo miejscowa piekarnie nic robic cos samemu...Pirewsze nasze swieta spedzone we dwojke - i to sa tylkodwa dni a jednak pozniej wieksze czy mniejsze sprawy daja o sobie znac... Mimo wszystko zycze Wam wesolych swiąt 😘 😘 😘 😘

Zgieta szybka może powodować podobne utrudnienia jak tylozgieciu. Właśnie ten specjalny cewnik jest wtedy bardzo wskazany. Kto robił Tobie transfer? W Gdańsku dr St...l ma najlepszą rękę do transferow. To akurat mój lekarz i też już nie chce mi robić transferow bez tego cewnika. Trudny transfer nie jest na pewno jednoznaczn z niepowodzeniem. Piszą że wykonanie dobrze transferu zwiększa szanse nawet o kilkanaście procent więc to samo jest w drugą stronę.. A widziałaś po transferze zarodek na monitorze? 45 minut to jakiś kosmos! Musisz to z nimi wyjaśnić przed kolejnym transferem, nie mówiąc na transfer najbardziej doświadczonego lekarza, możesz o to ich poprosić.. Która to Twój opiekun pacjenta?
Transfer wykonywał dr Gł...k. Nie wiem kto jest opiekunem pacjenta bo w Gdańsku tylko transfer a ogólnie jeżdżę do Slupska na wszelkie konsultacje i badania. Potem ten szybki transfer zrobił dr Haj.... . I byłam taka szczesliwa ze szybko się udało właściwie bez problemu. A tamten 45 minut wiercił mi tam wziernikiem i usg dopochwowy i usg przez brzuch i różne cewniki ahhhh szkoda gadać będę miała traumę chyba już na zawsze. Płakałam na tym fotelu aż pielęgniarki się spociły.
Po transferze plamilam jeden albo dwa dni ale nie miałam boli ani skurczów.
Porozmawiam z moja panią doktor o tym transferze na wizycie bo przez tel tez gadam z tym od Długiego transferu ...

reklama
Do góry