reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny...
Psiknęłam sobie odświeżaczem powietrza do oka. Nie pytajcie jak 🤦
Kilka minut płukałam zimną wodą, ale nadal pobolewa i jest czerwone 😭 w ciąży nic innego nie zrobię prawda?

Dziewczyny...
Kilka minut płukałam zimną wodą, ale nadal pobolewa i jest czerwone 😭 w ciąży nic innego nie zrobię prawda?
Jak masz to przemyj jeszcze solą fizjologiczna. Mozesz zrobic kompres na powieki z mocnej czarnej herbaty lub rumianku.

Dziewczyny...
Przeplucz jeszcze raz jak będzie nadal szczypać. I chyba tyle. Może ta sól fizjologiczna jeszcze. Myślę ze to nic groźnego.i że szybko minie 😘

reklama
Dziewczyny...

Kurczę ale wtopa
Zrobiłam całą muchę sałatki jarzynowej dodałam majonez który otworzyłam zaraz przed dodaniem pachniał normalnie A teraz patrzę a on ma datę do 3.04
Kurczę i co teraz wyrzucać wszystko. On nie stał otwarty. Nie śmierdzial.

Do góry