reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje dzisiejsze wypociny....jeszcze zalać galareta i gotowe 😊

Wesołych i Spokojnych świąt dziewczyny!!
🐣🐥🐑🐔💐🌹🌻🌼🌸☀️🇵🇱🇳🇱

Załączniki

• 708EED4C-7A60-4FDE-AD2C-ACA19B5240C0.jpeg
    708EED4C-7A60-4FDE-AD2C-ACA19B5240C0.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 100
I wzajemnie ♥️ ja odczuwam ruchy nadal bardzo delikatnie, ok 2 razy w ciągu dnia, na połówkowym lekarz, który robił mi USG powiedział, że mam łożysko na przedniej ścianie i to może amortyzować odczuwanie ruchów i jeszcze z 2 tyg na takie wyraźne mogę poczekać. Mąż już poczuł takie delikatne ale może z 2 razy przez brzuch.
Trzymajcie się w zdrowiu 🐰🐥😘
Ja też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokach ;) ale ja mam mały brzuch i w szpitalu od razu mi mówili, że będę czuła ruchy szybko. Nawet łożysko na przedniej ścianie nie przeszkadza ;)

Niedługo zacznie Ci się kickboxing 😂 ale to piękne uczucie, nawet jak coś boli ;)

Dobra lecę dalej działać 😇

Ja też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokach ;) ale ja mam mały brzuch i w szpitalu od razu mi mówili, że będę czuła ruchy szybko. Nawet łożysko na przedniej ścianie nie przeszkadza ;)

Niedługo zacznie Ci się kickboxing 😂 ale to piękne uczucie, nawet jak coś boli ;)

Dobra lecę dalej działać 😇
To super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomość ☺️
Ja dziś upiekłam placka i zrobiłam sałatkę, a żurek dostałam pod drzwi od mamy 🤗 teraz odkurzam i biorę się za mycie podłóg.
Udanej reszty soboty dziewczyny 😘

To super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomość ☺️
Ja dziś upiekłam placka i zrobiłam sałatkę, a żurek dostałam pod drzwi od mamy 🤗 teraz odkurzam i biorę się za mycie podłóg.
Udanej reszty soboty dziewczyny 😘
Nisko jest cały czas, ale delikatnie jest wyżej. Już nie nie „drażni” ujścia szyjki ;) więc tyle dobrego 👍🏼
Ja zrobiłam grochówkę, już wczadziliśmy ;)
Kopiec Kreta się piecze, chleb orkiszowy czeka w kolejce do pieczenia ;) ugotowane składniki na sałatkę są. Także jeszcze chyba zrobię jajka faszerowane i koniec ;) a żurek będę robić jutro żeby był na pon. Tak to sobie zaplanowałam 🤓
Dziękuje, wzajemnie 😘

reklama
Do góry