reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje dzisiejsze wypociny....jeszcze zalać galareta i gotowe 😊

Wesołych i Spokojnych świąt dziewczyny!!
🐣🐥🐑🐔💐🌹🌻🌼🌸☀️🇵🇱🇳🇱

Załączniki

• 708EED4C-7A60-4FDE-AD2C-ACA19B5240C0.jpeg
    708EED4C-7A60-4FDE-AD2C-ACA19B5240C0.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 104
I wzajemnie ♥️ ja odczuwam ruchy nadal bardzo delikatnie, ok 2 razy w ciągu dnia, na połówkowym lekarz, który robił mi USG powiedział, że mam łożysko na przedniej ścianie i to może amortyzować odczuwanie ruchów i jeszcze z 2 tyg na takie wyraźne mogę poczekać. Mąż już poczuł takie delikatne ale może z 2 razy przez brzuch.
Trzymajcie się w zdrowiu 🐰🐥😘
Ja też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokach ;) ale ja mam mały brzuch i w szpitalu od razu mi mówili, że będę czuła ruchy szybko. Nawet łożysko na przedniej ścianie nie przeszkadza ;)

Niedługo zacznie Ci się kickboxing 😂 ale to piękne uczucie, nawet jak coś boli ;)

Dobra lecę dalej działać 😇

Ja też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokach ;) ale ja mam mały brzuch i w szpitalu od razu mi mówili, że będę czuła ruchy szybko. Nawet łożysko na przedniej ścianie nie przeszkadza ;)

Niedługo zacznie Ci się kickboxing 😂 ale to piękne uczucie, nawet jak coś boli ;)

Dobra lecę dalej działać 😇
To super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomość ☺️
Ja dziś upiekłam placka i zrobiłam sałatkę, a żurek dostałam pod drzwi od mamy 🤗 teraz odkurzam i biorę się za mycie podłóg.
Udanej reszty soboty dziewczyny 😘

To super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomość ☺️
Ja dziś upiekłam placka i zrobiłam sałatkę, a żurek dostałam pod drzwi od mamy 🤗 teraz odkurzam i biorę się za mycie podłóg.
Udanej reszty soboty dziewczyny 😘
Nisko jest cały czas, ale delikatnie jest wyżej. Już nie nie „drażni” ujścia szyjki ;) więc tyle dobrego 👍🏼
Ja zrobiłam grochówkę, już wczadziliśmy ;)
Kopiec Kreta się piecze, chleb orkiszowy czeka w kolejce do pieczenia ;) ugotowane składniki na sałatkę są. Także jeszcze chyba zrobię jajka faszerowane i koniec ;) a żurek będę robić jutro żeby był na pon. Tak to sobie zaplanowałam 🤓
Dziękuje, wzajemnie 😘

reklama
Do góry