reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Nooooo pieeeeekny wyszedł [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny chwalcie mnie [emoji16] chyba ogarnęłam seromakowca z przepisu @fredka84 [emoji2957]
jeeee, teraz stygnie, jeszcze tylko jedna maleńkie pytanie- czy jest dobry [emoji28]
Liliana87
Chwalę Cię!!!Dziewczyny chwalcie mnie [emoji16] chyba ogarnęłam seromakowca z przepisu @fredka84 [emoji2957]
jeeee, teraz stygnie, jeszcze tylko jedna maleńkie pytanie- czy jest dobry [emoji28]
Ja wlasnie wyłączyłam piekarnik i wygląda równie zacnie
Oj, czuje,ze to bedzie jedno z ulubieńszych ciast !!
@Ananasowa93 bo jak ci nakopię do tyłka to zobaczysz!!!
Ja tą twoją betą w ogóle się nie przejmuję i udaję że jej nie było. Nie rozumiem tej kliniki [emoji848]
Ja nigdy nie zrobiłam bety nawet w 6dpt bo się bałam a co dopiero w 5[emoji33].
Tak że nie smuć się i wierz w zaroda [emoji12]
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja tą twoją betą w ogóle się nie przejmuję i udaję że jej nie było. Nie rozumiem tej kliniki [emoji848]
Ja nigdy nie zrobiłam bety nawet w 6dpt bo się bałam a co dopiero w 5[emoji33].
Tak że nie smuć się i wierz w zaroda [emoji12]
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Kuwa, to tylko ja dziś nie robię seromakowca [emoji24]. Ale mam chęć na niego [emoji39]Chwalę Cię!!!
Ja wlasnie wyłączyłam piekarnik i wygląda równie zacnie
Oj, czuje,ze to bedzie jedno z ulubieńszych ciast !!
Ananasowa93
Dziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności
Netiaskitchen
Ja też nie robię i żadnego innego ciasta. Za to gotuję żurekKuwa, to tylko ja dziś nie robię seromakowca [emoji24]. Ale mam chęć na niego [emoji39]
reklama
Aaaanna
Ja też seromekowca nie robię. Zrobiłam sam sernik. I babkę wczoraj i że słodyczy to koniec. Teraz idę w mięso [emoji3][emoji3]
Kuwa, to tylko ja dziś nie robię seromakowca [emoji24]. Ale mam chęć na niego [emoji39]
Podziel się: