reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie tyle zostalo z babki [emoji2358]
Biore sie za druga [emoji16][emoji1787]
IMG_20200411_113654-1136x2304.jpeg

reklama
Dziewczyny chwalcie mnie [emoji16] chyba ogarnęłam seromakowca z przepisu @fredka84 [emoji2957]
jeeee, teraz stygnie, jeszcze tylko jedna maleńkie pytanie- czy jest dobry [emoji28]
Chwalę Cię!!!
Ja wlasnie wyłączyłam piekarnik i wygląda równie zacnie ;)
Oj, czuje,ze to bedzie jedno z ulubieńszych ciast !!

@Ananasowa93 bo jak ci nakopię do tyłka to zobaczysz!!!
Ja tą twoją betą w ogóle się nie przejmuję i udaję że jej nie było. Nie rozumiem tej kliniki [emoji848]
Ja nigdy nie zrobiłam bety nawet w 6dpt bo się bałam a co dopiero w 5[emoji33].
Tak że nie smuć się i wierz w zaroda [emoji12]
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziewczynki dziekuje za pocieszenie ale miałam konsultacje telefoniczna z doktorem z kliniki i powiedział ze niestety nie ma implantacji ale nadal jest kilka procent szans ze może do 10 dpt ruszy. Nie odstawiam leków i mam czekać. A co do bety 5 dpt to nie było moje widzimisie ani kaprys tylko takie zalecenie dostałam z kliniki.
Jeśli beta nie drgnie mam zamiar podejść do kolejnego transferu w następnym cyklu. Jeśli on również się nie uda to zaczynam odrazu kowa procedurę zamrożenia zarodki i będę robiła histerektoskopie i inne badania, których dotąd nie robiłam. Być może ta zagieta szyjka macicy jest problemem i każdy transfer będzie trudny i bezskuteczny.
Mam prośbę żebyście podrzucily link do jogi płodności 🤟

reklama
Do góry