reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki boje się dzisiaj patrzeć na te wyniki bo wiem ze jak beta będzie 0 to będą najsmutniejsze święta i nie będę potrafiła tego ukryć 😭
Zobaczysz. Oby nie. Ale nawet jakby to dasz radę bo jesteś dzielną babką😘😘😘ja miałam zerową betę na dzień przed wigilią, a kolejny transfer już udany. Będzie jak ma być. Oby już teraz dobrze ✊✊✊

Niestety dziewczynki beta 0. Ja nie mam złudzeń już coś powinno być. Bardzo wam dziekuje za kciuki ❤️
Beta w 5dpt?
Nie rozumiem rozczarowania, chyba można było się spodziewać takiego wyniku? U mnie w klinice mówili, że 8dpt najwcześniej, musisz dać sobie czas i tak leków nie odstawisz, szanse nadal są 😘 ja wiem, że to trudne, sama mam za sobą 6 transferów, najlepsze jest podejście ani na tak ani na nie- choć wg mnie ono jest niemożliwe, ale trochę wiary nie zaszkodzi 😘 trzymam kciuki za miłe zaskoczenie po świętach ✊

Dziewczyny chwalcie mnie 😁 chyba ogarnęłam seromakowca z przepisu @fredka84 🤪
jeeee, teraz stygnie, jeszcze tylko jedna maleńkie pytanie- czy jest dobry 😅

Załączniki

• IMG_20200411_111629.jpg
    IMG_20200411_111629.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 72
  • IMG_20200411_110726.jpg
    IMG_20200411_110726.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 72
Niestety dziewczynki beta 0. Ja nie mam złudzeń już coś powinno być. Bardzo wam dziekuje za kciuki ❤
Szanse nadal są!!! O tym właśnie mówiłam. Gdyby nie było szans to Odstawilabys leki już! 30% ciąż pojawia się beta po 6dpt. Poczekaj do poniedziałku z płaczem. Normą jest beta 6dpt ok. 20-30. A NIE 5dpt!!

reklama
Do góry