reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki boje się dzisiaj patrzeć na te wyniki bo wiem ze jak beta będzie 0 to będą najsmutniejsze święta i nie będę potrafiła tego ukryć 😭
A ja mysle ze bardziej bedziesz sie denerwowoala jak bedziesz po swietach sprawdzala przyrosty👍 tak czy siak musisz zrobic bete po swietach a ta dzisiejsza nie bedzie wyznacznikiem - takze glowa do gory i niczego sie nie boj... Na strach przyjdzie jeszcze czas ;)

Dziewczynki boje się dzisiaj patrzeć na te wyniki bo wiem ze jak beta będzie 0 to będą najsmutniejsze święta i nie będę potrafiła tego ukryć [emoji24]
Prawdopodobienstwo, ze beta bedzie "0" dzisiaj jest bardzo duze, bo robisz ja o dzien za wczesnie. W zasadzie to nie rozumiem po co sie katowac i ja robic, bo jej wynik i tak nic nie wniesie. Dopiero wtorkowy wynik moze Cie nastrajac pozytywnie lub negatywnie. Dzis zaden wybik nie powinien byc powodem do smutku.

Prawdopodobienstwo, ze beta bedzie "0" dzisiaj jest bardzo duze, bo robisz ja o dzien za wczesnie. W zasadzie to nie rozumiem po co sie katowac i ja robic, bo jej wynik i tak nic nie wniesie. Dopiero wtorkowy wynik moze Cie nastrajac pozytywnie lub negatywnie. Dzis zaden wybik nie powinien byc powodem do smutku.
Ja chciałam robić we wtorek ale w klinice uparli się na sobotę i koniec, mam mieć wyniki i im wysłać na maila jak będzie doktor jeszcze pracował to odrazu oddzwoni. Kolejna beta planowo w czwartek ale nie wiem czy wytrzymam i może zrobię we wtorek to będzie 8 dpt wiec powinno być już wszystko jasne.

reklama
Niestety dziewczynki beta 0. Ja nie mam złudzeń już coś powinno być. Bardzo wam dziekuje za kciuki [emoji3590]
Serio, nie rozumiem Cie.
5dpt to tak jakbys zrobila sobie test po 9-10 dniach od stosunku i wynagala, zeby wyszedl pozytywny.
Nie bede juz wiecej nic pisac, ale Twoj kropek nie zasluguje na takie negatywne podejscie. Nie dajesz mu szansy.

Do góry