reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie zaczelo sie grubo...kłótnia z mężem na całego. O co? O jedzenie na święta. Po prostu to beda "super święta". Ale prdle nie wyciągnę pierwsza ręki. Tylko Niuni nie chce denerwować wiec sie juz nie odzywam!
Milego dnia Życzę☺
Kurcze to chyba tak samo zaczelysmy bo ja tez rano ścięcie z mezem😕wkurzył mnie ale ja jestem chyba przed okresem bo wszystko mnie wkurza. Teraz piekę chlebus 😁wiec juz mi lepiej😉

reklama
Cześć dziewczynki u nas tez pogoda piękna a ja siedzę w pracy - zapewne ostatni dzień ale niestety nie pozwala to odsunąć myśli czy transfer będzie udany 🥺 od tego chyba nie da się uciec. Pani doktor dzwoniła rano i zwiększyła progesteron 3x4 luteina dopochwowa i 3x4 podjęzykowa. Jutro badanie zobaczymy czy beta ruszyla

Kochana niestety jeszcze nic nie wiem :( Ale chyba po świętach zacznę podpytywać, bo mam mieć scratching w cyklu przed transferem. Ostatnio zadziałało to i teraz spróbujemy! Zajmuje sobie całe dnie jak nie ogrodem to praca 😉 Ale ostatnio już się popłakałam z tej bezradności. A Ty już zrobiłaś jakieś badania immunologiczne?

Niestety w sklepach też nie ma dużo wyższych zarobków. Ale co zrobić pracować trzeba. Rękawiczek zaczyna brakować. Od przyszłego tygodnia mamy przecież używać maseczek i wiecie co? Dostaliśmy po jednej maseczce 🤦🏻‍♀️ Staram się myć ręce jak najczęściej i nie dotykać twarzy.
Liliana a skrzynka nie jest trudna :) może nie dla Ciebie teraz, ale mąż mi pokazał jak działają narzędzia i jakoś tak wyszło. Wczoraj kompostownik zrobiłam 😁
caly czas trzymam kciuki za ciebie. A ty mialas histeroskopie? Bo ja tez sie zastanawialam nad scratchingiem ale chce histero tylko teraz to nie wiadomo kiedy i jak. Jestem umowiona na badania immuno caly pakiet od razu robimy - troche nas to wyniesie ale trudno - w gyncentrum w czestochowie... Tam jet taniej i czeka sie krocej bo do dwoch tygodni ;) Ja narazie sie wstrzymuje bo chce zobaczyc jak wyjda badania i co powie imunologog ;)

Cześć dziewczynki u nas tez pogoda piękna a ja siedzę w pracy - zapewne ostatni dzień ale niestety nie pozwala to odsunąć myśli czy transfer będzie udany 🥺 od tego chyba nie da się uciec. Pani doktor dzwoniła rano i zwiększyła progesteron 3x4 luteina dopochwowa i 3x4 podjęzykowa. Jutro badanie zobaczymy czy beta ruszyla
No i super, że masz zwiekszone leki😊będę trzymać kciuki jutro✊✊✊

caly czas trzymam kciuki za ciebie. A ty mialas histeroskopie? Bo ja tez sie zastanawialam nad scratchingiem ale chce histero tylko teraz to nie wiadomo kiedy i jak. Jestem umowiona na badania immuno caly pakiet od razu robimy - troche nas to wyniesie ale trudno - w gyncentrum w czestochowie... Tam jet taniej i czeka sie krocej bo do dwoch tygodni ;) Ja narazie sie wstrzymuje bo chce zobaczyc jak wyjda badania i co powie imunologog ;)
Jedziesz po świętach na te badania? Wyrobisz się z wynikami na 30.04?

reklama
Do góry