No właśnie dziś Niedbały nie będzie właśnie do mnie dzwonili i przepisali do Palaszewskiego. A ja specjalnie ostatnio do niego nie chodziłam... Bo mi się nie podobały ostatnie wizyty.. Jestem załamana... To co to ku... a może być jak nie ciąża???Eh, jak dla mnie to niestety nie wygląda to dobrze. Zobaczymy co powie Niedbała...
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
W poprzedni czwartek czyli 6 dni temu. Nie wiem czy to ważne czy nie ale też cały czas mi waga spada, bo lekarz kazała mi przejść na dietę glikemiczną, czy to ma znaczenie???
No niziutko ta Beta, po tyg to już powinna być wysoka, myślalam ze to po 2 dniach. Jeśli to tydzuen to trochę słabo niestety
nieagatka
Nie no, ciaza, ale pewnie biochemiczna i zacznie samo spadac...No właśnie dziś Niedbały nie będzie właśnie do mnie dzwonili i przepisali do Palaszewskiego. A ja specjalnie ostatnio do niego nie chodziłam... Bo mi się nie podobały ostatnie wizyty.. Jestem załamana... To co to ku... a może być jak nie ciąża???
Przykro mi.
Faktycznie trochę niska ta beta jak na 17 dpt daj znać co Ci powiedział lekarz po konsultacji.Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹☹☹☹Co wy na to???
Wzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć...Mam kolejną weryfikacje w sobotę, mam przyjmować leki nie zwiększać ich....zobaczymy jak beta się zachowa... ☹☹☹
Artemida90
Trzymaj się kochanaWzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć...
klaudiaanita
ChmmHej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹☹☹☹Co wy na to???
Ja w 16dpt miałam betę 10319 i było widać zarodek w pęcherzyku
Beta bym się nie sugerowała
Ważne żeby się wszystko prawidłowo rozwijało
Także tylko obserwacja i usg
Na razie się nie stresuj trzeba wierzyć że wszystko będzie pięknie!
Tego Tobie kochana życzę ❤
aa i czekamy na good news
Netiaskitchen
Może być ciąża biochemiczna...jak beta trochę rośnie, ale za mało.Tak liczylam, ze ta beta po tym ostatnim skoku na prawie 60 jednak będzie juz dalej ładnie przyrastać... Szkoda, że zmienili lekarza, Niedbała jednak Ci pomogła...No nic, zobaczysz co Pałasz powie. W każdym razie trzymaj się dzielnie KochanaNo właśnie dziś Niedbały nie będzie właśnie do mnie dzwonili i przepisali do Palaszewskiego. A ja specjalnie ostatnio do niego nie chodziłam... Bo mi się nie podobały ostatnie wizyty.. Jestem załamana... To co to ku... a może być jak nie ciąża???
reklama
Netiaskitchen
Strasznie mi przykroDobrze, że wzięłaś wolne, teraz potrzebujesz spokoju i ciszy. Zobaczymy co przyniesie sobota. Musi być jakiś cień nadziei i szansy, skoro masz nie odstawiać leków. Pałasz mi odstawiał leki przy zerowej becie w 6dpt, więc póki nie masz takiej decyzji, znaczy że malutka nadzieja jeszcze jestWzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć...
Podziel się: