reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹☹☹☹Co wy na to???
A ostatnia kiedy była badana? 2 dni temu?

Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525]Co wy na to???
Wg mnie troche za nisko jest. To byla blastka?

Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹️☹️☹️☹️Co wy na to???
Eh, jak dla mnie to niestety nie wygląda to dobrze. Zobaczymy co powie Niedbała...

reklama
Do góry