Przykro mi!Wzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć...
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Puste jajo, albo jakaś biochemiczna. W 17 dpt beta pwowinna być zdecydowanie wyższa, tak minimum około 1000. Przykro mi ale nie widzę tego dobrze.No właśnie dziś Niedbały nie będzie właśnie do mnie dzwonili i przepisali do Palaszewskiego. A ja specjalnie ostatnio do niego nie chodziłam... Bo mi się nie podobały ostatnie wizyty.. Jestem załamana... To co to ku... a może być jak nie ciąża???
Dla mnie też jest bardzo źle i ja nie widzę tu już nadzieji, przepraszam że tak prosto z mostu ale nie chcę żebyś się na darmo łudziła [emoji853]. Przykro mi bardzo, trzymaj się [emoji3590]Wzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć... [emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24]
NadziejaJest
A to i moj lekarz wychodzi z zalozenia ze zdrowe jedzenie wystarczy. ale ze nie jem za czesto ryb to zakupie ten prenatal duo. @Liliana87 czy bierzesz mimo tych supli jeszcze dodatkowo kwas foliowy? Bo tu jux widze jest metylowany. Czyli ten dla nas.Ja przez miesiac musialam odstawic wszytskie suple i witaminy. Nie jadlam prawie nic, bo zlapalam pasozyta i mialam ostre biegunki (po 10-15 razy dziennie przez ten miesiac), stracilam prawie 3kg.i to wszytsko w II trymestrze. A mimo to, wyniki nie byly najgorsze, corcis rosla bez problemu. Gin uswiadomila mi, ze naprawde dziecko czerpie sobie wszytsko csego potrzebuje i moje wyniki musialyby byc naprawde mega zle, zeby to mialo jakis wplyw. I ze jasne, jesli sie chce mozna sie suolementowac, co z reszta robie, ale ze wystarczy zdrowo jesc i tez bedzie ok.
Liliana87
Nie. Tylko prenatal i wit.D 2000.A to i moj lekarz wychodzi z zalozenia ze zdrowe jedzenie wystarczy. ale ze nie jem za czesto ryb to zakupie ten prenatal duo. @Liliana87 czy bierzesz mimo tych supli jeszcze dodatkowo kwas foliowy? Bo tu jux widze jest metylowany. Czyli ten dla nas.
Jak sie wybiorę do apteki to dołożę sobie magnez.
Netiaskitchen
Ja już po wizycieU Maleństwa wszystko dobrzerośnie, rusza się , serduszko bije. Ma juz prawie 4cm
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babciPoznajcie Dziecię To już ewidentnie nie jest Kropek
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babciPoznajcie Dziecię To już ewidentnie nie jest Kropek
Załączniki
Artemida90
No pięknieJa już po wizycieU Maleństwa wszystko dobrze❤❤❤rośnie, rusza się , serduszko bije. Ma juz prawie 4cm
Liliana87
Cudownie [emoji173] gratuluję pięknego dziecia [emoji7][emoji173]Ja już po wizycie[emoji4]U Maleństwa wszystko dobrze[emoji3590][emoji3590][emoji3590]rośnie, rusza się [emoji7], serduszko bije. Ma juz prawie 4cm[emoji4]
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever[emoji4]
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci[emoji4]Poznajcie Dziecię [emoji7]To już ewidentnie nie jest Kropek[emoji7]
Ananasowa93
CUDOWNIE !!!Ja już po wizycieU Maleństwa wszystko dobrzerośnie, rusza się , serduszko bije. Ma juz prawie 4cm
reklama
Aaaanna
Gratulacje to nie kropek to kuleczka [emoji3][emoji3] . Super że wszystko ok. To najbardziej kojący widok jaki można zobaczyć.Ja już po wizycie[emoji4]U Maleństwa wszystko dobrze[emoji3590][emoji3590][emoji3590]rośnie, rusza się [emoji7], serduszko bije. Ma juz prawie 4cm[emoji4]
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever[emoji4]
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci[emoji4]Poznajcie Dziecię [emoji7]To już ewidentnie nie jest Kropek[emoji7]
Podziel się: