reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja już po wizycie😊U Maleństwa wszystko dobrze❤❤❤rośnie, rusza się 😍, serduszko bije. Ma juz prawie 4cm😊
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever😊
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci😊Poznajcie Dziecię 😍To już ewidentnie nie jest Kropek😍
Bardzo się cieszę że u Twojego maleństwa wszystko dobrze 👌 ❤ i oby tak do rozwiązania !✊
Aż łezka poleciała..
Rośnijcie zdrowo 💞

reklama
Ja już po wizycie😊U Maleństwa wszystko dobrze❤❤❤rośnie, rusza się 😍, serduszko bije. Ma juz prawie 4cm😊
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever😊
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci😊Poznajcie Dziecię 😍To już ewidentnie nie jest Kropek😍
Aajjjj 😍 cudowne Dziecię☺☺

Ja już po wizycie[emoji4]U Maleństwa wszystko dobrze[emoji3590][emoji3590][emoji3590]rośnie, rusza się [emoji7], serduszko bije. Ma juz prawie 4cm[emoji4]
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever[emoji4]
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci[emoji4]Poznajcie Dziecię [emoji7]To już ewidentnie nie jest Kropek[emoji7]
Jeszcze raz moje gratulacje [emoji7]

A ile bierzesz? Nic się nie martw, po to tak wcześnie badasz, żeby zareagować i zwiększyć leki✊✊✊
3x2 luteiny dziennie i tylko tyle 🙄 ale taki kostki progesteron chyba nie wróży dobrze bo z tego co ostatnio pisałaś miała ponad 30 i się udało ❤️ Boje się, a konsultacja jutro dopiero. Może coś sobie dołożę dzisiaj jeszcze tej luteiny

3x2 luteiny dziennie i tylko tyle 🙄 ale taki kostki progesteron chyba nie wróży dobrze bo z tego co ostatnio pisałaś miała ponad 30 i się udało ❤ Boje się, a konsultacja jutro dopiero. Może coś sobie dołożę dzisiaj jeszcze tej luteiny
Śmiało dokładaj 😊3x3 albo nawet 3x4 nie będzie za dużo 😊 a nie masz od dziś prolutexu?

reklama
Do góry