reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jezusie, aż taka dobra nie jestem🙈🙈🙈pamiętam Ciebie, bo dzielił nas tylko dzień😉😉😉a nie mam takich tek, jak kiedyś @dżoasia 😜😜😜
Hmmm. Co nie tak? Trudno powiedzieć, ale myślę, że u mnie prócz nawału innych problemów, słabe moje komórki. Ostatni transferowany miałam 4.3.3, więc bez szału🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️beta nawet nie drgnęła. Zmieniłam klinikę i mocno, mocno myślę nad kd, właśnie ze względu na jakość komórek, bo Amh nadal dobre a i na ostatnich podglądach, to bez stymulki, na jednym jajniku mi naliczył gin około 10 pęcherzyków 🙈🙈🙈
Jak nasza Kruszynka się chowa?
A z tymi zastrzykami to jakiś koszmar u Ciebie😱dzięki Bogu, że nic się nie stało poza guzem.
Kochana ja miałam przeboje bo zabrali mnie karetka w końcówce 29 tyg a w 30 tyg miałam cesarkę. Mała miała 860g i 34cm. 2 miesiące w klinice a teraz w lipcu już 2 latka będzie kończyć. Czas strasznie szybko mija ibteraz spędzam z nią każda minute dopuki znów nie zacznę pracować.

Załączniki

• IMG_20200318_175736.jpg
    IMG_20200318_175736.jpg
    943,1 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Kochana ja miałam przeboje bo zabrali mnie karetka w końcówce 29 tyg a w 30 tyg miałam cesarkę. Mała miała 860g i 34cm. 2 miesiące w klinice a teraz w lipcu już 2 latka będzie kończyć. Czas strasznie szybko mija ibteraz spędzam z nią każda minute dopuki znów nie zacznę pracować.
Pamiętam, pamiętam doskonale... I taka Kruszyneczki była a teraz jaka śliczna Pannica😍😍😍😍

Ale śliczna laleczka 😍

Chciałabym napisać ze zrobię coś wyjątkowego co pobije wszystkich jak nasza @Tasza 😁 ze jakiś dzik czy coś... 😁😁😁 ale nie mam takich tutaj, pozostanę chyba przy tych sałatkach, na pewno zrobię ta roladę co @Liliana87 polecala, może nawet już jutro, w końcu to już prawie święta 😂 już dziś wszystko kupiłam, może ciasto co @fredka84 zachwalala @nieagatka ze takie dobre, ze po nim mogą być efekty specjalne 😁, myśle nad tymi jajkami nadziewanymi co polecalas 🥚, mężowi na pewno by smakowały, a później to jakis obiad, ryba może, chyba tyle, bo my tylko we dwoje będziemy, nikt nie może do nas przyjść, ani my do nikogo 😐
Twoje menu swiatecznie zapowiada sie bardzo smakowicie😋
Kurcze mi tez bedzie brakowac swiat z przyjaciolmi bo zazwyczaj z nimi spędzamy. Niestety rzadko jestesmy w Polsce na swieta😔ale w tym roku juz w styczniu wypisalam urlop na grudzien na swieta, ale tak na prawde nie mam pojecia czy pojedziemy. Bardzo bym chciala. Czas pokaze co bedzie. Ale po tym wszystkim pierwsze co lece do rodziców a pozniej klinika 😉

Oooo właśnie, dobrze piszesz 🙂, ja tez robiłam takie badanie, ze mi wyszły przeciwciała na różyczkę, tam było na kilka chorób zakaźnych,bo skoro wyszły, to po co się szczepić?
No właśnie ja to się najpierw wystraszylam jak mi wyszły, a potem mnie olśniło, ze chyba chorowałam w dzieciństwie i mama potwierdziła 😊

reklama
Do góry