reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dobry wieczer Laski[emoji8][emoji8][emoji8]
@Doris30:-) nooooo, kogo ja tu widzę!!!
@@Aaaana, Kochanie Wszystkiego najlepszego!!! Oby ta ciąża była dla Ciebie cudownym czasem oczekiwania na Twój upragniony cud[emoji176][emoji176][emoji176]Bądź dalej tak pozytywną osobą jak jesteś. Dużo miłości Ci życzę, wsparcia i szacunku Małża. I dużo, duuuużo zdrówka [emoji8][emoji8][emoji8]Wszystkiego najpiękniejszego[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
@Ananasowa93, Ananasku mój kochany, jakie piękne słowa! Popieram[emoji8][emoji8][emoji8]
@klaudiaanita, Ty Kochana Promyczkiem takim jesteś [emoji7][emoji7][emoji7]Zarażasz tą pozytywną energią [emoji176][emoji176][emoji176]kocham to! I nie wyobrażam sobie innej opcji niż to, że wygrasz w tej ciężkiej walce[emoji123][emoji123][emoji123]
Ja padam na pysk Kochane a jednocześnie jestem zadowolona, bo wszystko już prawie gotowe na otwarcie[emoji123][emoji123][emoji123][emoji108][emoji108][emoji108]
@nieagatka taka mała dygresja. Dzisiaj kumpela dzwoniła, z mieściny obok z historią nie z tej ziemi. Przypadek Korony. Laska straciła węch i smak. Zadzwoniła do sanepidu. Kazali jej pojechać autobusem(!) na test. Pojechała. To było 31.03.Dzisiaj potwierdzili, że ma..... Nie mówię o innych okolicznościach tej całej sytuacji, bo za długo by pisać... Ale ręce mi opadły. I na nasze służby i na GŁUPOTĘ i nie odpowiedzialność ludzi[emoji2356][emoji2356][emoji2356]czuję, że to już u nas niedługo wszystko piź....
Dobry wieczer Laski[emoji8][emoji8][emoji8]
@Doris30:-) nooooo, kogo ja tu widzę!!!
@@Aaaana, Kochanie Wszystkiego najlepszego!!! Oby ta ciąża była dla Ciebie cudownym czasem oczekiwania na Twój upragniony cud[emoji176][emoji176][emoji176]Bądź dalej tak pozytywną osobą jak jesteś. Dużo miłości Ci życzę, wsparcia i szacunku Małża. I dużo, duuuużo zdrówka [emoji8][emoji8][emoji8]Wszystkiego najpiękniejszego[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
@Ananasowa93, Ananasku mój kochany, jakie piękne słowa! Popieram[emoji8][emoji8][emoji8]
@klaudiaanita, Ty Kochana Promyczkiem takim jesteś [emoji7][emoji7][emoji7]Zarażasz tą pozytywną energią [emoji176][emoji176][emoji176]kocham to! I nie wyobrażam sobie innej opcji niż to, że wygrasz w tej ciężkiej walce[emoji123][emoji123][emoji123]
Ja padam na pysk Kochane a jednocześnie jestem zadowolona, bo wszystko już prawie gotowe na otwarcie[emoji123][emoji123][emoji123][emoji108][emoji108][emoji108]
@nieagatka taka mała dygresja. Dzisiaj kumpela dzwoniła, z mieściny obok z historią nie z tej ziemi. Przypadek Korony. Laska straciła węch i smak. Zadzwoniła do sanepidu. Kazali jej pojechać autobusem(!) na test. Pojechała. To było 31.03.Dzisiaj potwierdzili, że ma..... Nie mówię o innych okolicznościach tej całej sytuacji, bo za długo by pisać... Ale ręce mi opadły. I na nasze służby i na GŁUPOTĘ i nie odpowiedzialność ludzi[emoji2356][emoji2356][emoji2356]czuję, że to już u nas niedługo wszystko piź....
U nas juz jakies 2 tyg temu mowili, ze utrata powonienia i smaku to w 100% korona...
Ja nie chce nic mowic, ale teraz kiedy mibely 2tyg od zamkniecia szkol i wprowadzenia ograniczen, mozna wyciagac jakies wnioski. U nas troszke sie to stabilizuje, choc liczby nadal sa mega wysokie, za to w PL rosnie na leb na szyje...
nieagatka
Dlatego ja mysle, ze moja corka (a mozliwe, ze i ja) przeszla korone. Bo ona miala wszytskie objawy (suchy kaszel, goraczke, katar, bole miesni) tylko biegunka mi nie pasowala. A pare dni pozniej podali, ze to tez objaw (zwlaszcza u dzieci)...Ona świadomie. Mówiła babie ze szpitala, że nie ma jak dc o jechać na ten test a ta kazała jej w ten autobus wsiąść [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
A tak smak i węch (utrata) coraz więcej przypadków [emoji33][emoji33][emoji33]poza tym do tej pory nie ma żadnych innych objawów... Jeszcze biegunka też może być. Podobno Ci z objawami biegunkowymi gorzej rokują...
nieagatka
Tak, mysle ze to normalne. Duzo takich pobolewan sie zdazs, bo wszytsko rosnie. Ja teraz jestem na etapie, ze blokuje mi stawy, biodrowe ze prawie sie ruszyc nie moge, a przy tym kregoslup naparza, bo brzuchol juz spory. Na pewno calkowity brak ruchu nie pomaga, strach sie bac, co to bedzie po porodzie po takim okresie siedzenia w domu.Mialam czesto takie cmienia i kłucia i też w większości z lewej strony ale nigdy tak,że cały dzień bez przerwy. Juz się zastanawiałam czy to nie jelita [emoji85] dzieki dziewczyny [emoji8]
@sandra777.22 @Artemida90
No u Was bardzo wysoko dalej...U nas juz jakies 2 tyg temu mowili, ze utrata powonienia i smaku to w 100% korona...
Ja nie chce nic mowic, ale teraz kiedy mibely 2tyg od zamkniecia szkol i wprowadzenia ograniczen, mozna wyciagac jakies wnioski. U nas troszke sie to stabilizuje, choc liczby nadal sa mega wysokie, za to w PL rosnie na leb na szyje...
U nas rośnie. Normalne.Zaczęli w końcu więcej testować. A będzie jeszcze gorzej przez bezmózgich i nieodpowiedzialnych ludzi. Przejęli się na początku a teraz luzują gacie, kiedy powinni je spinać
Poza tym nie zapominaj Kochana, że w ujj ludzi wróciło zza granicy... Wczoraj chyba ostatnie samoloty i autokary. Poczekaj aż ich zaczną testować... Kolejne domy opieki dzisiaj zamykali, bo pensjonariusze pozarażani przez personel szpitalny pracujący w 6 miejscach, by dorobić.... Echhhh.
Oj często mialam kłucia raz z jednej raz z drugiejDziewczyny mam pytanie. Czy kłucie po lewej stronie, na wysokości jajnika w ciazy (14tc) są normalne? Wiem,ze takie kłucia się zdarzają, miałam już nie raz ale dziś mam je cały dzień. W jednym miejscu. Nie są to skurcze.
nieagatka
A tak, u nas w tych domach opieki to ludzie masowo umieraja...No u Was bardzo wysoko dalej...
U nas rośnie. Normalne.Zaczęli w końcu więcej testować. A będzie jeszcze gorzej przez bezmózgich i nieodpowiedzialnych ludzi. Przejęli się na początku a teraz luzują gacie, kiedy powinni je spinać [emoji2356]
Poza tym nie zapominaj Kochana, że w ujj ludzi wróciło zza granicy... Wczoraj chyba ostatnie samoloty i autokary. Poczekaj aż ich zaczną testować... Kolejne domy opieki dzisiaj zamykali, bo pensjonariusze pozarażani przez personel szpitalny pracujący w 6 miejscach, by dorobić.... Echhhh.
Ja wczoraj spedzilam godzine poza domem, bo pojechalam po owoce, warzywa i farbki dla Lilki, bo zuzyla wszysko co bylo w domu. Kuzwa 30min w kolejce do warzywniaka, 20min do papierniczego wiec kregoslup naparzsl mnie niemilosiernke. A i ludzi na ulicach wcale nie malo, bo 21C o 11h00...
Ciekawe tylko co robi policja, bo nie widzialam ani jednej sztuki.
U siebie ich widzę. Z dnia na dzień więcej. Razem z wojskiem. Mandaty się sypia, ale chyba jeszcze za mało, bo u nas też ciepło i wyleźliA tak, u nas w tych domach opieki to ludzie masowo umieraja...
Ja wczoraj spedzilam godzine poza domem, bo pojechalam po owoce, warzywa i farbki dla Lilki, bo zuzyla wszysko co bylo w domu. Kuzwa 30min w kolejce do warzywniaka, 20min do papierniczego wiec kregoslup naparzsl mnie niemilosiernke. A i ludzi na ulicach wcale nie malo, bo 21C o 11h00...
Ciekawe tylko co robi policja, bo nie widzialam ani jednej sztuki.
motylek24
Akurat w Polsce nie jest źle, na tle niektórych krajów w Europie to nawet bardzo dobrze. Najgorzej jest w USA, Hiszpanii...zresztą można zobaczyć dane.U nas juz jakies 2 tyg temu mowili, ze utrata powonienia i smaku to w 100% korona...
Załączniki
reklama
Hej dziewczyny, pytanie mam. Biorę dużo luteiny dowcipnej i zakładam wkładkę i przed kąpielą zauważyłam na wkładce takie coś jasno brązowe wymieszane z luteiną. Z góry przepraszam za szczegóły. Jutro zaczynam 6tc według aplikacji . Badania i pierwsze usg mam w czwartek. Zdenerwowałam się, trochę. Co o tym myślicie??
Podziel się: