reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. udanej soboty:-).
za wszystkie kobietki po punkcji, po transferze, przed transferem , przed testami, przed usg ogrooomniaaste kciukasyyy&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misiu co tam u ciebie? dlaczego znowu jesteście w szpitalu?

SonySony - ale progesteron wyższy to właśnie jest przeważnie jak się jest w ciąży. Więc myślę, że gratulacje prawidłowe :-)

Misia1974 - a właśnie co tam u Ciebie? Cały czas leżysz?

Agapl - super, że już będziesz mieć maluszki i już będziesz w ciąży ( 2 tygodniowej tak a propo).

Gotadora - a ty kiedy masz mieć maluszki swoje ze sobą już? Około wtorku? Czy już w poniedziałek?

A ja dzisiaj z rana nie mogłam jeść śniadania, bo mnie mdliło ( chyba od lutynelu, który biorę). No, a poza tym byłam dzisiaj już na zakupach ( kupiłam 2 ogromniaste kubusie na moją ulubioną herbatkę z imbirem, pomarańczką, cytrynką, goździkami i sokiem z malinek) i upiekłam pączusie z adwokatem ( pierwszy raz). Mocno alkoholowe nadzienie. Normalnie można się upić :-D. Smaczne, ale muszę przyznać, że jednak wolę tradycyjne z różą.

Kinga jak tylko lekarz zdecyduje że jest ok. zobaczymy po najbliższej @. mam nadzieje że już niedługo. Na razie cysta się zapadła i nie ma w niej płynu wiec wszystko na dobrej drodze mam nadzieje. za dwa tygodnie zrobię badania tarczycy i zobaczymy.

Niestety po ostatnim krwotoku zaczęła mi się odwarstwiać błona, niestety także pod łożyskiem. Muszę leżeć. Na szczęście krwiak już się zorganizował i drugi dzień nie plamię, ale opróżniał się od 7 stycznia. Może w poniedziałek pójdę leżeć do domu. Ale do końca ciąży już stan zagrożenia poronieniem.

Dzien dobry wszytkim!

wyspalam sie, chociaz w nocy obudzilam sie i odkrylam (z radoscia -sic!) ze bole wrocily: piersi, brzuch i jeszcze od wczoraj te plecy na dole po prawej. Ja wole jak mnie boli, bo jak wczoraj nie czulam nic, to przyznam Wam sie ze troche przeplakalam dzien. Chybba wole miec nadzieje, ze tam sie cos dzieje.

Lawendowy - mam nadzieje, ze sie wyspalas, bo Ty rekordowo wczesnie wstajesz w tygodniu!
Tequila - jestes juz po punkcji i juz Twoje komorki zaraz rozpoczna nowe zycie &&&&
Agapl - wzielas dzieci do domu - dobra mama z Ciebie. Teraz pilnuj Ich przez 9 miesiecy! &&&&
Darii - IUI - niech sie skonczy za 9 m-cy! &&&&
Pingwinku - jak widzisz nie kazde z Twoich dzieci lubi jaglana. Bedziesz musiala calej trojce robic inne sniadania! Och, ale ja tez bym juz chciala mdlosci...
Sham - wiesz, ja po wczorajszym nie-bolacym dniu, blogoslawie te, kiedy czuje moje cialo. Tez mi sie zdarzylo dwa dni temu, ze bol w nocy nie minal nawet po dwoch no-spach, wiec uznalam ,ze moze to nie skurczowy bol. Mam nadzieje, ze nie cierpisz za bardzo, a jesli cierpisz to ze zostanie Ci to wynagrodzone wkrotce!
Lena - za Wiktorie lub Nikodema &&&&
Sony - piekny pogesteron! Jeszcze kilka dni... za nasze bety &&&&
Misia - czemu w szpitalu? mam nadzieje, ze to nic powaznego &&&&
Kinga - nie dosc, ze paczki to jeszcze z adwokatem - aaaa... i jak tu tego sluchac jak Ty i Twoje paczki tak daleko, a alkohol w ciazy zabroniny... A Ty ostatni raz sie tym adwokatem naciesz, bo juz niedlugo obejmie Cie zakaz!

u nas deszcz ze sniegiem, ale ja i tak jakas zadowolona jestem. Kto by pomyslal, ze bol i dyskomfort moze taka radosc dac czlowiekowi.
A wiec milego dnia i niech boli, te co tego chca i nie boli te, ktore sobie tego absolutnie nie zycza!

reklama
Misia to dużo zdrówka dla ciebie. koleżanka miała krwiaka i też ciągle w szpitalu leżała. Po 3 miesiącach wszystko się oczyściło i teraz mówi że wie że żyje. Ciąża rozwija się prawidłowo i maleństwo rośnie jak na drożdżach.

Do góry