reklama
Kinga hmmmmmm ale mi zrobiłaś apetyt na takie domowe pączki
Misia to &&&& za szybki powrót do domu. Nawet jak trzeba leżeć, to w domku, we własnym łóżku jakoś raźniej;-) Jakie miałaś objawy tego odklejania? Czy oprócz krwawienia miałaś jakieś bóle? Naprawdę mam nadzieję, że wszystko już na dobrej drodze
Hola a dużą masz jeszcze tą torbiel, czy już taki niedobitek??? Oby jak najszybciej się wchłonęła do końca!!!
Misia to &&&& za szybki powrót do domu. Nawet jak trzeba leżeć, to w domku, we własnym łóżku jakoś raźniej;-) Jakie miałaś objawy tego odklejania? Czy oprócz krwawienia miałaś jakieś bóle? Naprawdę mam nadzieję, że wszystko już na dobrej drodze
Hola a dużą masz jeszcze tą torbiel, czy już taki niedobitek??? Oby jak najszybciej się wchłonęła do końca!!!
Dziewczyny mam normy mojego progesterony z mojego labo.
faza pęcherzykowa 0,2- 1,5
faza owulacyjna 0,8- 3,0
faza lutealna 1,7- 27
po przekwitaniu 0,1- 0,8
Moje 23,41 mieści się w normach fazy lutealnej, tylko czemu nie podają norm dla ciąży??
Madzialenak w te twoje normy są z jakiego labo?/
faza owulacyjna 0,8- 3,0
faza lutealna 1,7- 27
po przekwitaniu 0,1- 0,8
Moje 23,41 mieści się w normach fazy lutealnej, tylko czemu nie podają norm dla ciąży??
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinia ale aż taki wysoki to on chyba nie jest?? No i biorę dużo luteiny 3x4 tabl, to może od tego też.
SonySony - ja poprzednio brałam i duphaston i utrogestan ( czyli progesteron) dowcipnie dodatkowo, ale takiego progesteronu jak Ty nie miałam. A w ciąży progesteron się podwyższa ładnie.
Kinga_1
Dziewczyny mam normy mojego progesterony z mojego labo.
faza owulacyjna 0,8- 3,0
faza lutealna 1,7- 27
po przekwitaniu 0,1- 0,8
SonySony - jak chcesz masz normy niżej.
- do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
- 12.-28. tydzień ciąży 17 - 146 ng/ml;
- powyżej 28. tygodnia ciąży 55 - 200 ng/ ml.
Kinga_1
Wanda_dd - z tego co pamiętam w ciąży właśnie na początku można sobie pozwolić na czerwone winko ( czasami). Pomaga na endometrium.
Hola - to życzę Ci, żeby Twój organizm jak najszybciej uporał się z problemami. No i co byś zaczęła stymulację niedługo.
Misia1974 - to kochana dbaj o siebie i nawet z łóżeczka się nie ruszaj za bardzo. Życzę Ci, żebyś wreszcie mogła się cieszyć ciążą, a nie ciągle po szpitalach łazić.
Hola - to życzę Ci, żeby Twój organizm jak najszybciej uporał się z problemami. No i co byś zaczęła stymulację niedługo.
Misia1974 - to kochana dbaj o siebie i nawet z łóżeczka się nie ruszaj za bardzo. Życzę Ci, żebyś wreszcie mogła się cieszyć ciążą, a nie ciągle po szpitalach łazić.
reklama
Podziel się: