reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wanda to będę mocno &&& w środę. Zobaczysz, że szybko zleci. A co do bety, to lekarz prowadzący prosił, żeby jeszcze zrobić.

Kinga mam takie same normy jak Twój lab.
I wyszło mi 11dpt 153 ng/ml. Lekarz tylko wzruszył ramionami i dowalił mi jeszcze 2x2 luteiny (do moich 3x1 dupków)... A duphaston podobno w badaniach nie wychodzi...
Może i brzuch mam przez OHSS jak w III trymestrze, ale że i progesteron :szok:...

Wiecie może Dziewczyny czy nadmiar progesteronu może być szkodliwy? Bo zwątpiłam...

reklama
Jestem juz z moimi babelkami.Oba maja 8komorek. Niestety pozostale 3 sa kiebskie i beda czekac do poniedzialku,czy beda sie w ogole nadawac do zamrozenia. :-(
Nie wiem , co tym razem poszlo nie tak. AMH mam 1,4 , witaminki lykalam i mezus tez. :-(
Chce mi sie plakac na to wszystko ale musze teraz myslec pozytwnie ze wzgledu na moje 2 bableki. Moze sprawia nam niespodzianke???? Lekarka poklepala meza po ramieniu i powiedziala,zeby teraz sie rozluznic. Bedzie ciaze z 2 ladnymi dzieciaczkami. Oby miala racje.

Misia :-) dużo zdrówka i abyś jak najszybciej do domku wróciła &&&&&&

Kinga - zabieramy maluszki do domu w poniedziałek o 12:45 :-)

Wanda :-) dziękuje,że pytasz - a ja już lepiej, czuje nadal ból, chyba w jajnikach, brzuch duży, ale jakby ciut zmalał :-) więc jestem na dobrej drodze żeby już normalnie chodzić :-)

Hola ciesze się,że u Ciebie coraz lepiej i cały czas trzymam kciuki &&&&&&

Lesna, ojej, to Ci sie chorobsko nie mialo kiedy przytrafic. DObrze,ze to juz masz za soba a groszek figluje w brzusiu. :-)
Jak czytam takie dobre wiesci od Was, to zaraz mi lzej i cieplej na sercu :tak:

[FONT=&quot]mikimo[/FONT] bardzo dziękuje o dziwo brzuch zbladl :) tzn. ból jest mniejszy, fakt że wziełam nospe ale sie ruszam a wczoraj musiałam leżeć , jest lepiej :) zobaczymy jak zbiegiem dnia bo oczywiście poczułam się lepiej i juz jedna pralka włączona i rozwieszona ( mąż akurat wyszedł ) :)zycze pieknej 5-tej betki J
Darii zaciskam kciuk asy zaspontaniczną IUI

Sony ja to tych objawów mam nadmiar J ale chętnie poczytam jak u innych dziewczyn, i zakupiłam test ciążowy a właściwie mąż.. juro spróbuje –wiem że nie wyjdzie ale mam ochotę go zrobić przed betą. Jeśli beta będzie 0 to już nie będzie sensu sikańca robić.

Misia nie znam Twojej sytuacji ale wyczytałam że w szpitalu, spokojnej i zdrowej ciąży !!

Wanda cieszę się że ci bole wróciły J i czekamy na dalsze znaki , mnie kurcze cycki tylko po bokach- ale przyznam się że sutki raz swędzą raz bolą . skoro bety jeszcze nie miałam mogę się doszukiwać J i jak wytrzymasz do środy z testowaniem?? J ( ja też początkowo miałam testować w środę)

Aga gratuluje mamusiu terzz dużo wypoczynku !! pozytywnego myslenia :)

u nas pochmurno , apetyt po wczorajszych bolach odszedl w siną dal.. i pije duzo czranej herbaty :(

Agapl - wszystko tym razem poszlo tak jak trzeba! masz dwa swietne malentasy ze soba i sluchaj lekarza - jestes w ciazy z dwoma ladnymi ludzikami. &&&&

agapl gratulacje!!! Jesteś już w ciąży!
A z ilością zarodków to już chyba czasem tak jest. U mnie z 8 na początku podano 2 ... i żaden nie dotrwał do mrożenia. A amh też dobre (2,5). Podobno jak jest problem po stronie komórki jajowej to jest zatrzymany rozwój już na pierwszym-drugim podziale (bo czerpie energię z komórki właśnie). Później już genom zarodka przejmuje dowodzenie i tu już i komórka i plemnik mają swoje do powiedzenia.

Najważniejsze, że 2 Maciupki zabrane do domu! Teraz weekendowy relaksik a my tu &&&&

gotadora
a jak u Ciebie przed poniedziałkiem??? O której masz transfer? Czujesz jeszcze jajniki po punkcji??

Sham to dobrze, że brzuch już nie daje popalić :-) Ja też już jedną pralkę w ruch puściłam, a teraz na łóżeczku z kotem czekam na Męża z wynikami. Biedak dziś musiał do pracy skoczyć i po drodze odbierze.
Tylko się za bardzo nie forsuj:tak: bo brzuch może bardziej rozboleć. Więc żadnego szorowania podłogi, ani tym podobnych akrobacji :-D

reklama
Sham - ja sie tak boje tego testowania, ze chyba wytrzymam do srody. Na wszelki wypadek testy sikane w sklepie omijam szerokim lukiem i nie mam zadnego w domu... Od pn juz wracam do pracy, wiec mi szybko czas zleci do srody, ale nie wyobrazam sobie jak zasne i co bedzie mi sie snilo z wtorku na srode...
Z tymi moim piersiami tez szalu nie ma, ale jak dotykam po bokach to troche bola

Do góry