reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I ja już pomału udaje się na zasłużony odpoczynek.
Dobranoc.
I nie budzić mnie przed 10:00 :-D Ale pewnie koty zrobią to szybciej :tak:

stylowi_pl_zwierzeta_3669658.jpg

Witam Was, Dziewuszki :-)

Pol nocy nie przespalam a to zgaga mnie piekla a to brzuch bolal, bol w dole kregoslupa...... Ciagle myslalam o moich zuchach na szkielku,czy dzis nadal bedzie ich 5,jednym sowem paskudna noc. achh

Darii, niezly spontan, to Was lekarka zaskoczyla hihih Pewnie,ze warto sprobowac. Trzymam za Ciebie dzis kciuki :-)

Sylwia, qurcze, co jest,ze endo nie chce ruszyc, psia kitka. Tyle specyfikow jez bralas i ciagle nic.:szok: Lekarze co na to mowia??? Mysle, ze Kinia ma racje z mleczkiem pszczelim. Kto wie,moze Twoj organizm akurat zareaguje na nature a nie na chemie.:tak: Trzymam za Ciebie rowniez kciuki. A Twoje endo wirualnie poganiam do zwiekszenia grubosci. Co to jest??? Prosze mi sie tutaj brac do roboty!!!! ;-):-)

Zycze Wam milej, spokojnej i slonecznej soboty :-)

Odezwe sie po powrocie. :blink:

Tequila, nie boj sie. Wszsytko bedzie dobrze. POspisz sobie ok.20 minut i juz bedziesz po wszystkim. :tak::-)
Powodzenia na punkcji. Owocnych plonow!!!!!! kciuki zaciskam mocno, mocno!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aga - na pewno wszystko będzie dobrze - trzymam kciuki za szczęśliwy transfer!
Tequila - nie ma się czego bać, zafundują Ci krótką drzemkę i będzie po wszystkim! Życzę wielu mocnych dużych jajeczek, które potem ślicznie się podzielą!

A ja wczoraj zjadłam na obiado-kolację kaszę jaglaną z cebulką podsmażaną (synek sobie zażyczył, jak nigdy, bo on bez mięska albo rybki zwykle ani rusz) i miałam wieczór z głowy - niby samo zdrowie a tak mi było niedobrze, nawet teraz boję się coś na śniadanie jeść... Akurat schudnięcie by mi się baaardzo przydało... jestem w stosunku do lata 4 kilo na plusie i czuję się okropnie. Noszę same swoje najbardziej elastyczne ciuchy, dresiara się ze mnie robi :-D

reklama
Agapl kciuki już zaciśnięte za Twój dzisiejszy transfer, zabieraj maluchy i wracaj do domku.

Tequila powodzenia na punkcji, nic się nie bój bo nie ma czego :tak:

Do góry