reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

aga dzisiaj transfer :) czekam na wiadomości o twoich maleństwach :) cmokam mocno
tequila Ty juz na punkcji, oby duzo komoreczek pieknych było zaciskam kciukasy
pingwinek tak to jest z tym jedzeniem, zdrowka życze i apetytu jak najszyciej

a u mnie brzuch boli- od 24 godz boli brzuch, kory nie chce przestac bolec po 1 nospie po 2 nospach- wzielam buscopan troche przestało. do tego ten stan wczorajszy podgoraczkowy -brak checi do jedzenia- i wieczorem juz nie tylko macica mnie bolala ale wszystko. po buscopanie i zjedzeniu suchej bulki wczoraj zorbilo mi sie lepiej.w nocy obudzil mnie znowu bol brzucha i tak boli do teraz ale nie jest bardzo silny ( macica) tak jak pingwinek boje sie cokolwiek jesc wiec sucha bulke na sniadanie zjadłam i inke pije :)

Miłego dnia

reklama
agapl13 dzis od rana ciagle myslami z TOBA i maluszkami i tak bedzie przez najblizsze dni,
by sie udalo :-)
u nas jest okey choc te dwa ostatnie miesiace byly bardzo ciezkie ciagle wymiotowalam , chorowalam i balam sie o groszka schodlam o 5kg wiec sie przyplatala anemia ale juz wszystko minelo i mam nadzieje ze najgorsze mamy za soba :-)teraz moge cieszyc sie brykajacym groszkiem ktory wieczorami lubi sobie z brzuszka sale gimnastyczna i robi fikolki:rofl2:czekamy teraz na usg polowkole 3marca i dowiemy sie kto tam tak rozrabia czy WIKTORIA-MARIA czy NIKODEM:happy:pozdrawiam wszystkich i sle duzo pozytywnych mysli

Pingwinek pytałaś o moją wagę, ja nie wiem jak to się stało, że jest 4,5 kg mniej. Jem normalnie, prowadzę kanapowy tryb życia a waga spadła, nie wiem czemu??? Ja się cieszę.

leśna a Ty już za m-c połówkowe, szok ten czas tak szybko biegnie a nasze dzieci rosną jak na drożdżach :-)

Agapl :-) kciuki mocno zaciśnięte!! &&&&& za Ciebie i Twoje maluszki &&&&&&

TeQuila :-) jesteś już pewnie po punkcji - teraz wiesz,że nie było się czego bać - daj nam znać ile jajeczek Ci pobrali - kciuki za jak najwięcej dojrzałych &&&&

Darii powodzenia &&&&&& :-):tak::-):tak:

Sham obyś poczuła się lepiej , a te bóle były oznaką ciąży &&&&&&

Pingwinek :szok: oj, to miałaś wieczór - aby wrócił Ci dobry apetyt &&&&&

Lawendowy Sen :-):-D:-) niedługo dziesiąta!!!

Madzialenak :-) słyszałam,że niektóre kobietki chudną na początku - jesteś jedną z nich :-)

kobietki życzę każdej udanej soboty :-) i pozdrawiam Was serdecznie!!!

jak wszystko zaczynalam jaksie balam modlilam lezalam przez to stracilam prace bo niechcialam ryzykowac, potem serduszko i malymi kroczkami z dnia na dzien:tak:teraz tez tak jest tylko na tygodnie czekam zawsze na wtorek bo to zaczyna sie nowy tydzien naszego groszka a spokojna bede w 22tygodniu jak zrobie usg i lekarz powie ze jest okey teraz miala tylko takie szybciutkie u lekarza ze wzgledu na moje przeszle deligwiwosci wymioty grype zaladkowa wysoka goraczke 39,2 :szok:bralam antybiotyk ale juz jest okey:-D

Dzień Dobry Dziewczyny!
Za Was wystkie tradycyjnie już trzymam kciuki i wysyłam pozytywną energię!

agapl, TeQuila, darii za Was dziś wyjątkowo mocno kcikasy!!!

martka jak Twoje plamienie? uspokoiło się?

Sham Kochana jak Twój brzuch? Może to dobry objaw! Wiem, że na pewno stan podgorączkowy to dobry znak :) Do poniedziałku czas szybko zleci!!!!

Ja właśnie wróciłam z bety (myślę, że już ostatniej!!!) i teraz czekam na wyniki. Mimo że to już przecież piąta beta to strach cały czas jest... Dziś oznaczałam też kolejny raz progesteron (na własną rękę, bo ostatnio był strasznie wysoki) no i morfologię.
Brzuch dziś jakby mniejszy więc może to OHSS daje za wygraną :-D

LEŚNA
bardzo Ci gratuluję Malucha, oby zdrowo rósł dalej!!! Powiedz mi proszę, w którym dniu po transferze było u Ciebie widać serduszko. Ja czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień, ale to będzie dopiero 21dpt i boję się, że za wcześnie na takie widoki. Jak to było u Ciebie???

Ostatnia edycja:
Witam Was.
Tequila
powodzenia, już się pewnie obudziłaś ze snu, teraz niech będzie dużo komórek&&&&&&
Agapl &&&& za transfer, no i już jesteś w ciąży:))
Miliaa ty mi ni gratuluj bo to wynik progesteronu a nie bety, ale powiem Ci że z chęcią bym chciała bliźniaki. Dziś dorzuciłam Duphaston 2x1 bo jeszcze mam w domu. Tak się boję poronienia, a już go raz przechodziłam,że wolę dmuchać na zimne.
Darii &&&&& za owocną IUI.
Wandzia jak u Ciebie?? Mnie wczoraj raz zakuł jajnik i to wszystko.
Goga Sham Mikimo jak tam samopoczucie?? Jakieś objawy?
Martka jak u Ciebie się sprawy mają??

A wszystkim mamuśkom spokojnych 9 miesięcy życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry