reklama
Masz ich trochę [emoji7]. Już niedługo będziesz miała pięknie [emoji3590]. A ten czarny to spory egzemplarz [emoji7]@fredka84 bzy z wczoraj. Ostatni to ten czarny.Zobacz załącznik 1102293Zobacz załącznik 1102294Zobacz załącznik 1102295Zobacz załącznik 1102296
motylek24
Fanka BB :)
Kochane dziewczyny, te w ciąży jeśli brakuje wam rozmów o ciąży, ciuszkach itp. to polecam gorąco forum rówieśników. Czyli jeśli któraś rodzi np. w październiku wpiszcie w wyszukiwarkę "poród październik 2020 baby boom" . Sama należę do takiego forum, teraz ono jest zamknięte i piszemy sobie tam o dzieciach. Bywają kwasy, a jakże ale ogólnie jest fajnie. Wszystkie urodzilysmy w jednym miesiącu więc troski i radości takie same.
Oczywiście to tylko taka moja podpowiedź.
Zostańcie też na tym forum, zresztą od tego forum trudno się odczepić
Miłego dnia.
Oczywiście to tylko taka moja podpowiedź.
Zostańcie też na tym forum, zresztą od tego forum trudno się odczepić
Miłego dnia.
Moze to I dobrze , bo wolne 3 dni i znow beda wylewać się tłumy spacerowiczów ... jestem jak najbardziej „za” takim spacerem w odludzie albo rudne rowerem z mężem . Ale już jak setki ludzi na plażach i w parkach - mówię stanowczo NIE !! Buziaki ze slonecznego RotterdamU mnie słoneczko dziś zaplanowane znowu 22 stopnie, cały tydzień piękny a Wielkanoc ma padać (sobota,niedziela i poniedziałek) a we wtorek już słoneczko i znowu powrót ciepła - eh pogoda se wybiera
Dziewczyny spooookoj juz na ten rosol BTW tez sie pisze peace & love kochaneNigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.
Aaaa, bo byś mnie jeszcze zje....bała i dopiero by było [emoji23]@fredka84 Co tak szybko przyznałaś się do żartu, mogło być ciekawie haha.
@motylek24 pewnie już mi tam szykowałaś długaśnego uświadamiającego posta [emoji12][emoji12][emoji12]
reklama
motylek24
Fanka BB :)
No już miałam ochotę, przez tego korona nerwowa jestem haha.Aaaa, bo byś mnie jeszcze zje....bała i dopiero by było [emoji23]
Wiecie wczoraj gość biegał przed blokiem, od bramy do bramy, tak z pół godziny. Każdy ma swój sposób przetrwania
Podziel się: