reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 bzy z wczoraj. Ostatni to ten czarny.
20200405_184726.jpeg
20200405_184732.jpeg
20200405_184737.jpeg
20200405_184723.jpeg

reklama
Kochane dziewczyny, te w ciąży:) jeśli brakuje wam rozmów o ciąży, ciuszkach itp. to polecam gorąco forum rówieśników. Czyli jeśli któraś rodzi np. w październiku wpiszcie w wyszukiwarkę "poród październik 2020 baby boom" . Sama należę do takiego forum, teraz ono jest zamknięte i piszemy sobie tam o dzieciach. Bywają kwasy, a jakże :) ale ogólnie jest fajnie. Wszystkie urodzilysmy w jednym miesiącu więc troski i radości takie same.
Oczywiście to tylko taka moja podpowiedź.
Zostańcie też na tym forum, zresztą od tego forum trudno się odczepić :)
Miłego dnia.

U mnie słoneczko dziś zaplanowane znowu 22 stopnie, cały tydzień piękny a Wielkanoc ma padać (sobota,niedziela i poniedziałek) a we wtorek już słoneczko i znowu powrót ciepła - eh pogoda se wybiera
Moze to I dobrze , bo wolne 3 dni i znow beda wylewać się tłumy spacerowiczów ... jestem jak najbardziej „za” takim spacerem w odludzie albo rudne rowerem z mężem . Ale już jak setki ludzi na plażach i w parkach - mówię stanowczo NIE !! Buziaki ze slonecznego Rotterdam 😘😘😘😘

Nigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy;)
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.
Dziewczyny spooookoj juz 🤪🤪🤪🤪na ten rosol BTW tez sie pisze 😀😀😀🤤peace & love kochane 😘😘😘😘✌🏼

reklama
Do góry