reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czyli znowu muszę wypić, żeby obejrzec? 😹😹😹
Nie oglądałam jeszcze i szczerze nawet za dużo o tym nie słyszałam. Tez miałam iść na rolki, spacer 😂😂😂, ale w końcu postanowiłam ze dziś zrobie porządki w szafie 😎
Ja do tej pory nie moge dojsc do porzadku w szafie ;) Wy na rolki i spacer a ja stwierdzilam ze dzisiaj sie pobawie w ornitologa ;)

reklama
Czyli znowu muszę wypić, żeby obejrzec? [emoji81][emoji81][emoji81]
Nie oglądałam jeszcze i szczerze nawet za dużo o tym nie słyszałam. Tez miałam iść na rolki, spacer [emoji23][emoji23][emoji23], ale w końcu postanowiłam ze dziś zrobie porządki w szafie [emoji41]
Nooooo, szafa wygrywa z ładną pogodą [emoji23].
I tak, musisz się napić żeby to obejrzeć [emoji23]. Masz moje przyzwolenie, nie wypomnę ci tego jednego razu [emoji12].
@bazylia128 a ty oglądałaś te 365dni?

No hej dziewuszki :) miłego dnia wszystkim życzę 😍😍😍 taka piękna pogoda!!! @Netiaskitchen wszystkiego najcudowniejszego w dniu urodzin 😘😘😘
Ja wczoraj myślałam o @bazylia128 jak sobie robiłam borowinę na broszkę 😅😅😂😂
O oczywiście oglądałam dom z papieru, pewnie tak jak @Liliana87 😘😘 😘 a teraz pójdę myć okna w domku dla relaksu 🤪🤪
Wczoraj miałam załamke bo ja jednak zajebiscie niecierpliwa jestem...cała zimę trzymałam w domu 3 wielkie donice z hortensjami żeby mi nie przemarzły...i wyciągnęłam je sobie w sobotę bo takie piękne słoneczko było...i kuwa przemarzły 😭😭😭 oczywiście nie mogłam poczekać dłużej bo mi się paliło żeby już były na tarasie, No ja pierdole 5 miesięcy czekały ale 2 tygodnie dłużej nie mogły...No i powiedzie mi @Tasza i @Fredka czy one jeszcze odbiją?? Bo te listki co już były to kuwa padły...🤬🤬🤬

No hej dziewuszki :) miłego dnia wszystkim życzę [emoji7][emoji7][emoji7] taka piękna pogoda!!! @Netiaskitchen wszystkiego najcudowniejszego w dniu urodzin [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja wczoraj myślałam o @bazylia128 jak sobie robiłam borowinę na broszkę [emoji28][emoji28][emoji23][emoji23]
O oczywiście oglądałam dom z papieru, pewnie tak jak @Liliana87 [emoji8][emoji8] [emoji8] a teraz pójdę myć okna w domku dla relaksu [emoji2957][emoji2957]
Wczoraj miałam załamke bo ja jednak zajebiscie niecierpliwa jestem...cała zimę trzymałam w domu 3 wielkie donice z hortensjami żeby mi nie przemarzły...i wyciągnęłam je sobie w sobotę bo takie piękne słoneczko było...i kuwa przemarzły [emoji24][emoji24][emoji24] oczywiście nie mogłam poczekać dłużej bo mi się paliło żeby już były na tarasie, No ja pierdole 5 miesięcy czekały ale 2 tygodnie dłużej nie mogły...No i powiedzie mi @Tasza i @Fredka czy one jeszcze odbiją?? Bo te listki co już były to kuwa padły...[emoji2959][emoji2959][emoji2959]

O kuwa, chyba już nie zakwitną [emoji853][emoji853][emoji853]. No chyba że to taka odmiana co kwitnie na młodych pędach, ale większość hortensji ogrodowych kwietnie na dwuletnich [emoji853]. Bo ogrodówki masz, tak?

O kuwa, chyba już nie zakwitną [emoji853][emoji853][emoji853]. No chyba że to taka odmiana co kwitnie na młodych pędach, ale większość hortensji ogrodowych kwietnie na dwuletnich [emoji853]. Bo ogrodówki masz, tak?
No właśnie ogrodowki 😳 chyba muszę sobie kupić te bukietowe bo kolejny rok mi te małpy nie zakwitną...trochę przez mnie ale ja taka niecierpliwa jestem 😇😇😇😘😘

Naprawdę dziewczyny możecie oszczędzić info o wózkach i ubraniach. Sama mam dwoje dzieci i nie przychodzi mi do głowy pytać tutaj co kupić córeczce na roczek! Wiem jak bezpłodność boli.....i nie jest to do autorki komentarza tylko tak ogólnie.

Ja też wiem jak bezpłodność boli. Ale myślałam, że skoro można pisać o wypróżnianiu się, o imprezach, jedzeniu i innych pierdołach to można mieć gorszy dzień i napisać coś o ciuchach czy wózku. Szczególnie, że na tym forum są już mamy i może któraś coś doradzić albo np. zaproponować ciuszki. Ale widzę, że jednak nie można. Przykre to wg mnie. I nie, nie zapomniałam wylanych łez, nieprzespanych nocy i całej reszty. I ostatnie co bym chciała zrobić to komukolwiek sprawić przykrość jakimś moim postem, stękaniem, czy popieraniem postów @Liliana87 dotyczącym kryzysu i obaw. Mam szczerą nadzieję, że każda z was zostanie mamą i trafi na ludzi, którym będzie mogła "marudzić", o swoich codziennych obawach.

Miłego dnia.

Dziewczynki, przecież się uwielbiacie.... Same to wiecie [emoji3590]. Ja nic nie muszę tu pisać [emoji8][emoji8][emoji8]
Widzisz. Z głupich uwag i niemilych wiadomości wyszlo takie go***wno. Chciałam to wyjaśnić na priv ale za dużo tu zostało napisane. Dopisze jeszcze raz i ostatni. Zawsze,zawsze będę wspierała każda z Was. I mimo,ze jestesmy rozne, i nie każda da sobie " w kasze dmuchac" to wszystkie Was bardzo lubię i to się nie zmieni. @bazylia128 Ciebie też i wiesz dobrze,ze kibicuje Ci na każdym kroku. Nie lubię głupich podtekstów, niedomówień i bardzo nie lubię kłamstwa. No taka już jestem. Ale nie chce sie kłucić z żadną z Was. Też mam swoje emocje, gorsze i lepsze dni. I broń Boże żadnej tutaj nie nastawiam negatywnie na druga osobe. Bo są tutaj same mądre dziewczyny i każda wie co i jak sobie myśleć. Na różne tematy. Nie chce już dalej i więcej w to brnąć. Jesteśmy dorosłe. I nie jestem na nikogo obrażona.

:o :o :o - naprawde nie wiem o co w tym chodzi :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Moze cos zlego sie u ciebie dzieje, ze sie tak na mnie wyzywasz, nie wiem... nawet nie wiem jak to skomentowac ;) Zeby byla jasnosc o naweidzonej pisalam o tej co tu wywalala nam jakies swoje wywody na temat tego jakim ciezkim grzechem jest in vitro ... Chyba wszystkie to pamietamy. Wszyscy doskonale wiedza bo tego nie ukrywalam ze tak ja mieszkam w Wieluniu a raczej na obrzezach tego miasta w domku jednorodzinnym. w liscie od ciebie dostalam te sliczne podstawki na ktorych byla napisana jakas miejscowosc. Wkleilam to tutaj bo myslalam ze zrobilas jej wlasnorecznie bo wiem ze masz takie zdolnosci manualne - i to naprawde nie bylo specjalnie, moja glupota...
Wiem! I pamiętam ta nawiedzona! I dlatego napisalam,ze będę stała pod płotem. Ty naprawdę nie rozumiesz tego co ja do Ciebie pisze. W sensie rozumiesz to zupełnie inaczej...

reklama
No hej dziewuszki :) miłego dnia wszystkim życzę [emoji7][emoji7][emoji7] taka piękna pogoda!!! @Netiaskitchen wszystkiego najcudowniejszego w dniu urodzin [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja wczoraj myślałam o @bazylia128 jak sobie robiłam borowinę na broszkę [emoji28][emoji28][emoji23][emoji23]
O oczywiście oglądałam dom z papieru, pewnie tak jak @Liliana87 [emoji8][emoji8] [emoji8] a teraz pójdę myć okna w domku dla relaksu [emoji2957][emoji2957]
Wczoraj miałam załamke bo ja jednak zajebiscie niecierpliwa jestem...cała zimę trzymałam w domu 3 wielkie donice z hortensjami żeby mi nie przemarzły...i wyciągnęłam je sobie w sobotę bo takie piękne słoneczko było...i kuwa przemarzły [emoji24][emoji24][emoji24] oczywiście nie mogłam poczekać dłużej bo mi się paliło żeby już były na tarasie, No ja pierdole 5 miesięcy czekały ale 2 tygodnie dłużej nie mogły...No i powiedzie mi @Tasza i @Fredka czy one jeszcze odbiją?? Bo te listki co już były to kuwa padły...[emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Nie mam hortensji, nie pomogę.

Do góry