reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już jakiś czas temu dziewczyny dały do zrozumienia,ze sobie nie życzą i ja to toleruje.
Ale spokojnie bo chyba nie o tym bylo ze mnie bola jakies wpisy na temat ubranek czy innych akcesorii dla dziecka - ja zwrocilam Lilianie uwage zeby poporstu nie wskazywala jakichoklwiek moich danych - nie mowie ze to zrobila ale wiem ze zna moje nazwisko adres ... I nie mam z tym problemu kilka osob z forum je zna ale nie chce zeby jakas NAWIEDZONA TYPU SERDECZNA i te inne jakie sie tu zdarzaly znaly moje dane... ❤ Ja jestem nadzwyczaj spokojna i naprawde nikt mnie dzisiaj nie wytraci z rownowagi bo potrzebuje teraz tylko spokoju i zrozumienia ;)

reklama
Ale spokojnie bo chyba nie o tym bylo ze mnie bola jakies wpisy na temat ubranek czy innych akcesorii dla dziecka - ja zwrocilam Lilianie uwage zeby poporstu nie wskazywala jakichoklwiek moich danych - nie mowie ze to zrobila ale wiem ze zna moje nazwisko adres ... I nie mam z tym problemu kilka osob z forum je zna ale nie chce zeby jakas NAWIEDZONA TYPU SERDECZNA i te inne jakie sie tu zdarzaly znaly moje dane... [emoji173] Ja jestem nadzwyczaj spokojna i naprawde nikt mnie dzisiaj nie wytraci z rownowagi bo potrzebuje teraz tylko spokoju i zrozumienia ;)
Nigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy;)
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.

[emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj oglądałam te słynne 365 dni.... Widziałaś to?
To chyba trzeba ogladac jak się jest lekko podchmieloną, mogłam w sobotę obejrzeć [emoji23]. Nudy na pudy, nawet sceny seksu przewijałam[emoji12]
Jeśli komuś się podobało to sorki

Nigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy;)
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.
:o :o :o - naprawde nie wiem o co w tym chodzi :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Moze cos zlego sie u ciebie dzieje, ze sie tak na mnie wyzywasz, nie wiem... nawet nie wiem jak to skomentowac ;) Zeby byla jasnosc o naweidzonej pisalam o tej co tu wywalala nam jakies swoje wywody na temat tego jakim ciezkim grzechem jest in vitro ... Chyba wszystkie to pamietamy. Wszyscy doskonale wiedza bo tego nie ukrywalam ze tak ja mieszkam w Wieluniu a raczej na obrzezach tego miasta w domku jednorodzinnym. w liscie od ciebie dostalam te sliczne podstawki na ktorych byla napisana jakas miejscowosc. Wkleilam to tutaj bo myslalam ze zrobilas jej wlasnorecznie bo wiem ze masz takie zdolnosci manualne - i to naprawde nie bylo specjalnie, moja glupota...

reklama
Wczoraj oglądałam te słynne 365 dni.... Widziałaś to?
To chyba trzeba ogladac jak się jest lekko podchmieloną, mogłam w sobotę obejrzeć [emoji23]. Nudy na pudy, nawet sceny seksu przewijałam[emoji12]
Jeśli komuś się podobało to sorki
Czyli znowu muszę wypić, żeby obejrzec? 😹😹😹
Nie oglądałam jeszcze i szczerze nawet za dużo o tym nie słyszałam. Tez miałam iść na rolki, spacer 😂😂😂, ale w końcu postanowiłam ze dziś zrobie porządki w szafie 😎

Do góry