reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ej, nigdzie nie uciekaj! Jesteś kochana i wspierająca! Jeżeli Ty znikasz to ja idę razem z Tobą, pamiętaj! Bo podzielam Twoje obawy, ale boje się o niech tu pisać w obawie o jakieś cięte komentarze... wiem, że każda z tu obecnych chciałaby być w ciąży, ale wiem też, że jeżeli uda się każdej z was ( a wiem, że się uda) to też zaczniecie myśleć o ubrankach, mebelkach i będzie wam potrzeba trochę egoizmu. Bo będziecie chciały stworzyć wymarzonemu maleństwu raj na ziemii.
Naprawdę dziewczyny możecie oszczędzić info o wizjach i ubraniach. Sama mam dwoje dzieci i nie przychodzi mi do głowy pytać tutaj co kupić córeczce na roczek! Wiem jak bezpłodność boli.....i nie jest to do autorki komentarza tylko tak ogólnie.

reklama
A czy ja ci kiedykowiek napisalam cokolwiek ze jestes egocentryczka? Albo wogole cos o tobie? Jak ci sie zrobi lepeiej to spokojnie mozesz mnie obrazac ;) Tak masz racje byc moze mam problemy ze swoim JA ;) Nie bede sie wiecej odnosic do tej sytuacji bo najwidoczniej cos w tobie siedzialo i teraz znalazlas sobie powod ... A moje JA nie ma zamiaru obrazac Twojego ;)
Ja tez tym komentarzem zakończę ten "wątek" bo dziewczyny nie zasługują na takie beznadziejne wypociny.
Nie obraziłam Cię. Miłego dnia kochana.

Widzisz jak tobie łatwo teraz tak napisać? Dla Ciebie to pierdoly, dla mnie nie. Taka jestem. Twoja wiadomość prywatna jak i komentarz na forum były niemiłe. I chyba już zdążyłaś zauważyć,ze jestem ostatnia do jakikolwiek kłótni. Ale kwasy trzeba wyjaśniać. I oczyszczać atmosferę. Bo kiepsko jak na tym forum jest źle. Sama to zdążyłaś zauważyć.
Ja nie zmienię do Ciebie podejścia. Wszystkim kibicuje tak samo.
Napisałaś co myślisz, ja napisałam co myślę i jesteśmy kwita. Mam nadzieje.
Koentarz ze mozesz kupic ubranka w lumpkesie tak cie urazily? Ja uwielbiam te sklepy i wczesniej duzo w nich robilam zakupy i nie raz mi wpadaly w reke malenkie ,sliczne ciuszki dlatego nie uwazam zeby robienie w nich zakupow bylo czyms obrazliwym ? ;)

Naprawdę dziewczyny możecie oszczędzić info o wizjach i ubraniach. Sama mam dwoje dzieci i nie przychodzi mi do głowy pytać tutaj co kupić córeczce na roczek! Wiem jak bezpłodność boli.....i nie jest to do autorki komentarza tylko tak ogólnie.
Już jakiś czas temu dziewczyny dały do zrozumienia,ze sobie nie życzą i ja to toleruje.

Ej, nigdzie nie uciekaj! Jesteś kochana i wspierająca! Jeżeli Ty znikasz to ja idę razem z Tobą, pamiętaj! Bo podzielam Twoje obawy, ale boje się o niech tu pisać w obawie o jakieś cięte komentarze... wiem, że każda z tu obecnych chciałaby być w ciąży, ale wiem też, że jeżeli uda się każdej z was ( a wiem, że się uda) to też zaczniecie myśleć o ubrankach, mebelkach i będzie wam potrzeba trochę egoizmu. Bo będziecie chciały stworzyć wymarzonemu maleństwu raj na ziemii.
Naprawdę dziewczyny możecie oszczędzić info o wózkach i ubraniach. Sama mam dwoje dzieci i nie przychodzi mi do głowy pytać tutaj co kupić córeczce na roczek! Wiem jak bezpłodność boli.....i nie jest to do autorki komentarza tylko tak ogólnie.

reklama
Z estrofemu to zeszlam juz dawno. To byl 8tc tak mi sie wydaje. A jesli chodzi o progesteron to od 9tc zmniejszona mialam dawke luteiny podjezykowej. Z 4tabx3 do 12tyg zeszlam 1tab 3 razy dziennie. I tak schodzilam dalej z tej doustnej przyjmujac normalnie dopochwowa. Z dopochwowej schodze juz od tygodnia czyli tak od 14tc. Co tydzien mam zmniejszac dawke:) ile Ty bierzesz prg?
Edit. Juz sobie przypomnialam! Estrofem kazali mi odstawic od razu po serduszku! To byl 6tc

Mi kazali brać do 10tyg - miałam sztuczny cykl. No ale już zeszłam z niego. Progesteronu miałam 3x1 utrogestan, od 2 tyg (teraz mam 14+2) zeszłam na 2x1 i chyba zejdę na raz dziennie i odstawię całkowicie. Boje się okropnie tego odstawiania a z drugiej strony meczy mnie to ciagle zakładanie wkładki bo wszystko zaraz poplamione. No ale już niedługo 😊 kiedy masz teraz usg jakieś? Ja za 11 dni 😊 już odliczam bo nic mi nie pozostało

Do góry