Wiem wiem i to mnie pociesza że to już 33 tydz i 1 dzień.Byle do przodu będzie dobrzeMiałaś 1.8 cm.jak dobrze pamiętam. Nie jest to może dużo ale też nie tegicznie. Jesteś już całkiem blisko, pewnie około 32 tc. Jednak teraz jeszcze lepiej nie rodzić.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Tego niestety nie wiadomo. Musisz mieć nadzieję że jednak zarodki będą.Tak, zamrożenie zarodków jak najbardziej. Gorzej że może nie być zarodków ze stymulacji przy moim AMH..
Liliana87
Trzymam kciuki by jednak się udało [emoji173][emoji110][emoji110]Jutro będę dzwonić do opiekuna pacjenta z Invicty i ustale czy po kwarantannie od razu mogę zacząć stymulacje póki mezoterapia działa jeszcze.. Jak mi odmowia to pewnie już do stymulacji nie podejdę nigdy... Dom mamy administracyjnie w Gdańsku ale na takim uboczu że idealnie sprzyja kwarantannie haha..
motylek24
Wspaniale już prawie ten 34 tc osiągnięty. Potem ale nie wcześniej niż w 36 tc możesz powolutku sobie wstać.Wiem wiem i to mnie pociesza że to już 33 tydz i 1 dzień.Byle do przodu będzie dobrze
Liliana87
Oczywiście. Przecież ja nigdzie nie napisalam,ze nie mam lub nie będę miała na ciuszki[emoji6] kochana, po Twojej wiadomości na priv już wiem,ze ZNOW jesteś na mnie zla. Nie ciągnijmy tego bo znów zrobi się źle A już wróciłaś do nas taka fajna, taka jak kiedyś. [emoji8]@Liliana87 sorki ale bez przesady pojdziesz do lumpelksu i kupisz lepsze i markowe ciuszki, wypierzesz i wyprasujesz...
P.s to dziewczyny same napisały o tych ciuszkach.
Tak! Ja uwielbiam lumeksy w Pl!@Liliana87 sorki ale bez przesady pojdziesz do lumpelksu i kupisz lepsze i markowe ciuszki, wypierzesz i wyprasujesz...
Liliana87
Ja tez. I niejednokrotnie tutaj o tym pisałam witaj w klubieTak! Ja uwielbiam lumeksy w Pl! [emoji7]
Netiaskitchen
Mam tak samodentystów się boję, a samolot to normalkaMam to samo. Wole wizyte u gina niz u dentysty [emoji12]
Netiaskitchen
Potwierdzama potem wszyscy będą się zachwycać jakie śliczne ubranka@Liliana87 sorki ale bez przesady pojdziesz do lumpelksu i kupisz lepsze i markowe ciuszki, wypierzesz i wyprasujesz...
reklama
Masakra.Oczywiście. Przecież ja nigdzie nie napisalam,ze nie mam lub nie będę miała na ciuszki[emoji6] kochana, po Twojej wiadomości na priv już wiem,ze ZNOW jesteś na mnie zla. Nie ciągnijmy tego bo znów zrobi się źle A już wróciłaś do nas taka fajna, taka jak kiedyś. [emoji8]
P.s to dziewczyny same napisały o tych ciuszkach.
Ja osobiście nie mam nic przeciwko używanym ciuszkom i przekazywaniu swoich komuś innemu itd. Ale dla swego Dzieciątka, tak długo wyczekiwanego(wiem, że kiedyś się uda), chciałabym wszystko nowe, najlepsze, najpiękniejsze. I wydaje mi się, że to całkiem normalne Mimo, że wiem, że logicznie myśląc, na początku to wszystko jest tylko na chwilę i rozsądniej byłoby zaoszczędzić...
Podziel się: