reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja sie bardzo zmienilam. Dlugo zapuszczalam wlosy do swojego naturalnego koloru i nie mam siwych ;) Aparat tez zrobil sowje, a jak zaczelam na powaznie cwiczyc to i twarz sie inna zrobila ;) ale zmarchy od placzu sa dosc widoczne ;( a moze od smiacia sie juz sama nie wiem bo i placze i smieje sie bardzo czesto ;)
A to jest Twój naturalny kolor wlosow??? Naprawdę? Bardzo ładny.. Ja zawsze chciałam mieć ciemne włosy ale mi nie pasują ;( aparat na zębach nosiłam bardzo długo, 3.5 roku A potem jeszcze 2 lata wkładany.. A i tak nie ma takiego efektu. Wąska szczęka [emoji23]

reklama
Ja sie bardzo zmienilam. Dlugo zapuszczalam wlosy do swojego naturalnego koloru i nie mam siwych ;) Aparat tez zrobil sowje, a jak zaczelam na powaznie cwiczyc to i twarz sie inna zrobila ;) ale zmarchy od placzu sa dosc widoczne ;( a moze od smiacia sie juz sama nie wiem bo i placze i smieje sie bardzo czesto ;)
A co do Twojej zmiany. Jeśli na profilowym na fb masz swoje zdjęcie to rzeczywiście bardzo się zmieniłaś;)

Zobacz załącznik 1102079
Chodzi o to zdjecie? heheheheh zobacz jak od farbowania mam fiolet. Ja kochana nie uzywam fcbooka bo i Łukasz na to zle reaguje a i w pracy tez nie z bardzo. To jest zdjecie sprzed chyba 13 lat ;)
I tu i tu wyglądasz ślicznie, ale teraz wyglądasz młodziej niż 13 lat temu :)

Ale oczywiście,że planuje zakupy na olx;) Ja nie mam z tym problemu żadnego. Wiesz ile mebli sie u nas przewinęło z olx? ;) nie mam parcia na metki i naprawde czasami nie rozumiem niektórych osób. Wszystko musi byc takie instagramowe..
Moja droga jesli sytuacja sie nie unormuje to przypomnij mi sie prosze we wrzesniu. Moja Inka bedzie juz wtedy miec 3-4 miechy wiec bede mogla podeslac jakies najmniejsze ubranka. Tylko musisz sie przypomniec, bo ja bede miec malucha i Lilke zaczynajaca szkole wiec moze byc u mnie slabo z organizacja i wogole [emoji1787]

Ale cudownie, Mamusia💓💓💓
Chciałabym doczekać kiedyś tego momentu, że będę czuła ruchy mojego dziecka...💓💓💓Nieodmiennie bardzo rozczula me serce to u innych. Pamiętam pierwsze ruchy u mojej przyjaciółki, jak mocno poczułam kopniaki Jej córeczki, u mej bratanicy... Słodkie to na maksa💓💓💓echhhh.....
Doczekasz się!!! Na bank❤️Nie widzę innej opcji😘😘😘

reklama
Do góry