reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 kochana jeśli masz ochotę to wróć do prowadzenia kalendarza ❤🙏🏻 Było tak miło codziennie przeczytać coś pozytywnego i widzieć jak zapełniają się powili daty porodu ❤❤❤ Oczywiście jeśli nie chcesz nie czujesz już tego to nic na sile, poprostu nikt nie kontynuuje a Tobie to wychodziło najlepiej 🌸🌸
Ja się nie podlizuje, ale uważam tak samo 🙄 ♥️

reklama
@Dakita30 dzisiaj mam 3 sesje z psychiatrą dr Kwieci...nska z Łodzi. Jakos mi glupio bylo sie przyznac ;( Oczywiscie Łukasz wszystko zalatwil. Ogolnie wychodzi na to ze od dziecka mam niekontrolowane wybuchy gniewu ;( Ale wedlug niej tego sie nie leczy farmakologicznie, nie dostalam lekow a szkoda bo mialam nadzieje na jakies antydepresanty ;) Cale moje IVF okreslila mianem traumy... Powiedziala ze z czasem organizm sam bedzie dążyl do regeneracji i wtedy bede reagowac z nadwyzka na rezczy blache w sensie ze bede sie ze wszystkiego cieszyc. Odradza w takim stanie transfer... Nie chce tez zebym brala relanium ;( Zaleca cwiczenia i treninigi... Cwiczy ze mna przewartosciowywanie wszystkieo. Dziwne bylo dla mnie opisywanie dziecinstwa i ze szczegolami calego leczenia... Powiedziala ze jestem za bardzo wrazliwa a ja sie czuje jakby to leczenie wytworzylo we mnie twarda skorupe. Dr jest niesamowita na poczatku ciezko bylo mi sie przed nia otworzyc i powiedziala Lukaszowi po pierwszym spotkaniu ze leczenie nie ma sensu bo ja mowie to co ona chce uslyszec... Zwyczajnie klamalam [emoji28] Dzisiaj nie moge sie doczekac na rozmowy ;)
Fajnie, że się zdecydowałaś[emoji3][emoji3][emoji3] szczerość w takich relacjach jest najważniejsza, jakkolwiek bardzo bolesna czasami.

Hej Kochana. Cała sytuacja z rynkiem pracy w obliczu koronawirusa jest przerażająca.. tak bardzo współczuję wszystkim, którzy martwią się o swoją pracę lub ja stracili.. może zabrzmi to źle i egoistycznie, ale jestem w ciazy i to mnie bardzo pociesza pod katem wlasnie pracy.. bo chyba jak jestem na zwolnieniu ciążowym to nie mogą mnie zwolnić? Chyba,ze znow w nocy zmienia prawo... u nas też nie jest za ciekawie. Maz zmienił pracę i bach, wirus. Teraz nie wiemy kiedy pojedzie na kontrakt a naprawde ciezko wyżyć z jednej, małej wypłaty, gdzie płaci się kredyt, opłaty, wizyty u lekarza, badania i ma się jeszcze pożyczone pieniądze u najbliższych. Przez brak kasy nawet nie zaglądam na żadne strony i jeszcze nawet nie Mysle o jakichkolwiek zakupach dla dziecka. No ale jest mnóstwo ludzi, którzy są w zdecydowanie trudniejsze sytuacji i wiem,ze gdybym miala to w pierwszej kolejności pomogła bym im. Teraz pomagam w taki sposob,ze siedze w domu. Wychodzę tylko , gdy naprawde musze A kontakt mam tylko z rodzicami i siostrami. Cała sytuacja bardzo przytłacza i powoli siada mi na beret. Jestem ostatnio bardzo nerwowa, czepiam się Marka bez powodu. Mdłości mam mniej za to brzuch czuje częściej. Lekkie pobolrwanoa całego podbrzusza. Chyba dzidzia sie rozpycha ;)
Właśnie gotuje na obiad zupę krem z warzyw, a po południu zeby zająć glowe będę dalej oglądać nowy sezon domu z papieru.
Powiedz co porabiasz poza pracą? Próbujesz jakos zająć mysli?
Kochana, w razie czego jak brakuje kasy, to na olx naprawdę można upolować super rzeczy w niskich cenach. Fakt, że używane, ale dziecko nie jest w stanie w tak krótkim czasie tego zniszczyć, a dwa że nowość czy marka metki nie mają żadnego wpływu na jego życie. Jak sie odkujecie będzie można inaczej gospodarować a w ten sposób można bardzo łatwo upolować mebelki, wózki, ubranka, zabawki, wszystko praktycznie. W normalnych zakupach bedziesz musiała zmieścić się z pielęgnacją, pampersami, mlekiem jeśli to będzie konieczne. Nie będzie źle[emoji6]

JEzuuuuuuuuu @Netiaskitchen
1586103828051.jpeg

Spoznione bo to bylo wczoraj, przepraszam ;)

Zobacz załącznik 1102035
Moj Łuki nie lubie i nie chce zebym go pokazywalam na forum ale to mi pozowlil ❤ ❤ ❤
Ale ładnie wyglądacie ☺️ i pasujecie do siebie.
I tak sobie pomyślałam, że rzeczywiście Ty musisz być ekspresyjną osobą, bo Twój uśmiech jest wręcz zaraźliwy i śmiejesz się całą sobą, ale pewnie jak przeżywasz inne emocje- złość, rozczarowanie, smutek to tak samo ekspresyjnie-mocno.
W każdym razie nie masz maski i czyta się z Ciebie jak z książki, raczej nie ukryjesz tego co się z Tobą dzieje 😛

reklama
Zobacz załącznik 1102035
Moj Łuki nie lubie i nie chce zebym go pokazywalam na forum ale to mi pozowlil ❤ ❤ ❤
🥰 śliczna jestes, jakbym była facetem, to bym się zakochała 😍 i piękna z Was para.
Cieszę się, ze wracasz już do formy, bo brakowało Ciebie tutaj, zreszta już to Ci pisałam na priv 😘
I zgadzam się z @Ananasowa93 i @Dakita30 wroc jeśli oczywiście się czujesz na siłach do kalendarza, brakuje tych Twoich miłych komentarzy, które zawsze z rana poprawiały humor. Może za rzadko Ci to tutaj pisałyśmy jak dobra robotę robisz, ale teraz to docenimy jeszcze bardziej ☺️💚

Do góry