To dobrze ze zamknęli i najważniejsze ze Ty będziesz miała do czego wrócić, nie wiem jak sytuacja wyglada tam w rzeczywistości, ale u podobno jest u Was coraz więcej zakażeń, ale skoro piszesz ze niektóre firmy nie respektują wcale żadnych zasad...
U mnie ok, już trzeci tydzień mija jak jesteśmy zamknięci w domu i jeszcze tydzień, tylko nie wiemy jeszcze czy będzie przedłużona kwarantanna, ja myśle ze tak i prawdopodobnie będziemy z tej kwarantanny wychodzić powoli, wiec ja w swoim zawodzie nie wiem czy wrócę do pracy pod koniec kwietnia. Takie informacje podała mi moja szefowa. Jestem na takim jakby bezrobociu technicznym, ze do pracy wrócę, ale otrzymuje od państwa 84% wypłaty, wiec nie jest zle.
Raczej nie martwię się, ze nie będę miała do czego wrócić, bo na pewno się z tego otrząśniemy, tylko pewnie trochę to potrwa.
Najgorzej będzie z resteuracjami, mamy znajomych którzy maja dwie i martwią się czy pod koniec wakacji otworzą.
Ja czekam aż tylko będzie możliwe żeby zacząć działać z nowa stymulacja. Póki co staram się dobrze przygotować dieta, ćwiczeniami, suplami, a przede wszystkim staram się wyczyścić głowę, o ile to możliwe