Jaka świnia??? Ja Fredka[emoji23]Ale jesteś świnia [emoji30][emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji7]
A tak w ogóle to fretka pisze się przez T i mam nazwę użytkownika z błędem [emoji23][emoji23][emoji23]. Cała ja [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka świnia??? Ja Fredka[emoji23]Ale jesteś świnia [emoji30][emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji7]
Na rozluźnienie pochwalę się moim ciastem, nazywa się Marysieńka i ma w środku blat bezowy z orzechami. Dobre tylko trochę robotyZobacz załącznik 1101808
Ale bym zjadła[emoji39]Na rozluźnienie pochwalę się moim ciastem, nazywa się Marysieńka i ma w środku blat bezowy z orzechami. Dobre tylko trochę robotyZobacz załącznik 1101808
Zawsze myślałam, że to celowe Fredka, KredkaJaka świnia??? Ja Fredka[emoji23]
A tak w ogóle to fretka pisze się przez T i mam nazwę użytkownika z błędem [emoji23][emoji23][emoji23]. Cała ja [emoji12]
W takim razie nie przemeczaj się za dużo, bo z kręgosłupem nie ma żartów.To prawda co niektórzy sa w duzo gorszej sytuacji. Moj Łukasz juz czegos szuka bo ma dosyc siedzenia w domu i czekania na telefon. Tak kochana dobrze myslisz kobiety w ciazy sa chronione i nie moga Cię zwolnic.
Ja rowniez siedze w domu, wychodze tylko na spacer z shogunkiem i do pracy. Moj Łukasz jezdzi raz w tygodniu na wieksze zakupy i tyle.
A to ze dzidzia sie rozpycha to dobry znak [emoji16]rosnie maleństwo [emoji6]
Po pracy powiem szczerze ze jestem taka zmęczona psychicznie i fizycznie ze tylko szybki obiadek, spacer , tele fon do rodziców i ide spać.
Wczoraj posprzątałem dom , ogródek i kręgosłup mi odmówił posłuszeństwa. Cala noc nie spalam. Od dłuższego czasu mi daje popalic ale z dnia na dzień coraz gorzej [emoji20]
Dzis wzielam tabletki i narazie funkcjonuje zamierzam zrobic pyszny obiadek i ciacho i odpoczywac caly dzien [emoji6]
Kiedy Ty wymajstrowalas to ciacho?!?! Po pijaku?? Jak nic zaraz otwieram whiskacza i robię MarysieńkeNa rozluźnienie pochwalę się moim ciastem, nazywa się Marysieńka i ma w środku blat bezowy z orzechami. Dobre tylko trochę robotyZobacz załącznik 1101808
To dobrze ze zamknęli i najważniejsze ze Ty będziesz miała do czego wrócić, nie wiem jak sytuacja wyglada tam w rzeczywistości, ale u podobno jest u Was coraz więcej zakażeń, ale skoro piszesz ze niektóre firmy nie respektują wcale żadnych zasad...Hej kochana dziekuje ze pytasz❤ u mnie wszystko ok ale mam lekkiego dola. W piatek szef zamknal firme . Zostawil nas 3 tylko zebysmy ogarniali niektóre prace.Mialam lzy w oczach bo powiedział ze mozemy nie przetrwać tego kryzysu. Wszyscy dostali nowe umowy dostaja 80 % platne od konca kwietnia . Tylko ze niewiadomo czy beda mieli do czego wrocic. Co niektorzy bardzo sie ucieszyli. Ja jestem spokojna ze bedzie nas malo. Ale przerażona ze angole nic sobie nie robia. Jest bardzo duzo firm gdzie pracuja. Nie przestrzega sie zadnych zasad.
A co u Ciebie? Jak ty sie trzymasz?
Bieri[emoji8]. Ja zawsze daje mniej cukru do wszystkich ciast bo dla mnie zwykle są za słodkie. Lepiej upiec biszkopt dzień wcześniej bo trochę roboty jest z tym ciastemJednak małpa a nie Fredka ! Takie pyszności na zdjęciach wysyłać bez przepisu? Pogięło? [emoji24] [emoji23][emoji23][emoji23]
Dawaj... znaczy poproszę przepis [emoji39]
Oj tam, nie pisałaś żadnych glupot! A nawalić się i nie umyć nawet, to każdemu się zdarzyłoKtóre zdanie?
Nie mam kaca, fizycznie czuję się świetnie tylko mam moralniaka[emoji1751]. Głupoty tu pisałam [emoji1751].
Jeszcze wczoraj wieczorem nawalona mięso peklowalam do wędzenia, i dziś rano sprawdzałam czy dobrze obliczenia porobilam, miałam spisane na kartce ile czego trzeba dać [emoji12]. Talerz pobiłam, solankę porozlewalam w kuchni i nawet się nie umyłam, tylko twarz [emoji1751][emoji1751][emoji1751]