reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No sama widzisz że to działa:) mi psycholog w szpitalu bardzo pomogła. W ciężkim szoku czytałam wypis ze szpitala. Początkowo pisała "pacjentka pobudzona , nie dociera do niej rzeczywista sytuacja, nie wypowiada się logicznie" , ja wcale nie chciałam z nią gadać, tylko mnie denerwowała. Potem jej zaufałam i wiem , że warto.
Ty kochana jestes moim GURU ;) Bede sie trzymac ciebie jak rzep ;)Tylko zostan tu z nami ❤

reklama
Kochane żeby dzisiaj już nie fixowac wysprzatalam dom, przygotowałam sypialnie na tygodniowe wylegiwanie się, nagotowała rosół i odpoczywam.
Pomyślicie ze mam świra ale zabieram ze sobą na transfer przypinke❤️ Na szczęście. Będzie schowana w kieszeni ale mam nadzieje ze przyniesie szczescie ✊

Załączniki

• 7B9A85B6-5530-41ED-B51C-7F746AD245AE.jpeg
    7B9A85B6-5530-41ED-B51C-7F746AD245AE.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 55
Ja to jestem raczej pechowiec, wiec nie u mnie takie naturalsy[emoji12]. Jestem przed okresem i pewnie stąd te moje jazdy[emoji12].
My z moim Siwym też przeszliśmy anginę wirusową ale jakoś się sami wyleczyliśmy. Pamiętasz jak pisałam że głos straciłam? To przez ten szajs, dziś już jest ok na szczęście [emoji846]
Ogólnie ciągle dookoła słyszę że ktoś ma anginę [emoji848]
Ja tez myslalam ostatnio ze mam angine, bo w styczniu mialam taka bardzo ciężka. Nawet wybralam sie do laryngologa, bo normalnie widzialam te czopy ropy na migdalach. Moze nie byly takie duze jak w styczniu i temp. nie mialam takiej wysokiej. I sie zdziwilam bo ona do mnie ze to na pewno nie angina tylko infekcja wirusowa. Na wszelki wypadek wziela wymaz z gardła a drugi z nosa, ale nic nie wyhodowali.

Jak obiecałam tak się chwalę 😁
Moje dziecko w 140 dniu ciąży, czyli idealnie w połowie jej trwania, postanowiło dać mamie znać że jest w brzuszku.
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne ♥️🥰 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy ☺️ cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza 🥰 i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach 🙂

U nas jest akcja od wczoraj szukaja Pani Kazi - moja sasiadka... Wczoraj wyszla z domu i nie wrocila ma 85 lat ;( Mieszka z mezem ktory juz od dawna cierpi na jakies schorzenia psychiczne - on do niej mowi tatus!!! JA z Tolką na rekach a tu mi od furtke przychodzi straz i sie wypytuje, balam sie ze wejda do domu - jakbym ja miala ukrywac ;( Podobno przemoc domowa sie bardzo szerzy - a to dopiero poczatek, tylko dzieci szkoda w tym wszystkim ;(

Jak obiecałam tak się chwalę 😁
Moje dziecko w 140 dniu ciąży, czyli idealnie w połowie jej trwania, postanowiło dać mamie znać że jest w brzuszku.
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne ♥️🥰 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy ☺️ cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza 🥰 i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach 🙂
Nooooo ! Nareszcie 🥰 to prawda, nawet jak coś Ci dolega ale czujesz ruchy to od razu się humor poprawia ;)
Dużo zdrówka 😘

reklama
Jak obiecałam tak się chwalę [emoji16]
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne [emoji3531][emoji3059] 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy [emoji3526] cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza [emoji3059] i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach [emoji846]
Ale cudownie [emoji173][emoji173][emoji173] tak się martwiłaś ;) to musi być cudowne uczucie ;) jeszcze trochę i będzie widać wypuklosci na brzuszku jak Kubuś będzie się bawił;) i wtedy znow sie pojawia łzy wzruszenia u męża [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry