reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
co do treningu to z mojej silowni poprosili o zdjecia ja to z tymi bialym hantlami ale powiem zi ze cizki mi ssie zmoblizowac do cwiczen - teraz juz bede piz....ac czym sie da tyle mam w sobie energii ;)
Jakby ktoś nie mógł tej parówki mojej rozpoznać to @bazylia128 jest na środkowym zdjęciu na dole [emoji12]. Trochę się nam dziewczyna zmieniła [emoji23]. Izolacja jej nie służy [emoji23]

Ja to Wam powiem dziewczyny,ze bym chciala pojsc do takiej naprawde fajnej i dobrej kosmetyczki, co to bym mi poradziła jak mam dbać o swoją facjate i nie kremami za miliony złotych. Nie chodzę w ogole, boję się strasznie. Kiedyś dwa razy poszlam do kosmetyczki z polecenia na depilacje wąsika woskiem. Młoda bylam. Nakładala mi ten wosk, przyklejala plasterki i kilka razy odklejala i znow bo się dobrze nie wyrwało. Potem mi czymś to miejsce smarowala, jak sie potem okazało w domu jakimś fluidem zeby zaczerwienienie przykryć. Po dwóch wizytach nabawilam się takiego zapalenia, całe okolice w krostach.. Pol roku leczylam się u dermatologa, babki, która sapala mi,ze jak mam wąs to mam A nie wymyślam i chodzę do kosmetyczek. Od tamtej pory stosuje tylko krem. Ale teraz w ciazy mi sie rzucił włos wszędzie większy i chyba będę musiała się wybrać..
Ja sobie do wąsika z Avonu coś tam zamówiłam, może dziś przetestuję to ci dam znać

@Liliana87 Polecam Ci ten produkt, u mnie od kilku lat sprawdza się wspaniałe. To są małe plasterki które rozgrzewasz w dłoniach przyklejasz i zrywasz. Dołączony masz olejek który łagodzi podrażnienie. Stosujesz wieczorem a rano ani śladu po wyrwaniu ani zaczerwienienia.

Załączniki

• IMG_2094.jpg
    IMG_2094.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy ❤ ❤ ❤ Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto ❤❤❤
Macie powód do świętowania 🙂! Bardzo się cieszę, ze w końcu dobre wiadomości 😘

@Liliana87 Polecam Ci ten produkt, u mnie od kilku lat sprawdza się wspaniałe. To są małe plasterki które rozgrzewasz w dłoniach przyklejasz i zrywasz. Dołączony masz olejek który łagodzi podrażnienie. Stosujesz wieczorem a rano ani śladu po wyrwaniu ani zaczerwienienia.
Siostra moja jeszcze bardziej owłosiona jak ja i też wali plastry.. A wiesz jak ja się boję??? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] masakra..

wiesz teraz mam chyba jeszcze wieksza presje ale dam rade. Moj D powiedzial ze spokojnie na moich kom mozemy podejsc jeszcze ze trzy razy ale jak dostalismy raport to sie poplakalam. U nas w rodzinie rodza sie praktycznie sami chlopcy... Zrobie wszystko a nawet wiecej zeby sie przygotowac do tego transferu ❤ ❤ ❤ Ja wiem ze takie badanie to jeszcze malo i o niczym nie swiadczy i Łukasz stara sie studzic moje emocje ale juz nikt mi nie powie ze moje poronienia sa z powodu wadliwych zarodkow. I szkoda mi bylo wychodzic z kliniki i zostawiac to dziecie... Ja nawet nie mysle o tym jakbym urodzila corke bo to by bylo czyste szalenstwo ❤❤❤
Rozumiem, Twoje samopoczucie i „głowa” mają bardzo duże znaczenie. Uda się !! Ja to wiem ! Baby są twarde ✊🏻 Jak sobie wczoraj myślałam ile moja kobitka ma przeszkód to aż strach.. nie dość, że została jedna na placu boju, to dała radę. Tyle krwawień .. zapaleń pęcherza a teraz jeszcze pępowina dwunaczyniowa. Ale jest twarda i Wasza też taka będzie. Mój mąż cały czas wierzył w tą kropeczkę, więc walcz i uwierz !! 😘

reklama
No pewnie tak :) tez jestem fanką testowania na sobie róznych rzeczy, ale jako kosmetolog nigdy bym nie polecila produktu do higieny intymnej na twarz. Gdyby sie cos stalo, to taka kosmetyczka idac do producenta nie ma zadnego wsparcia, bo polecila produkt niezgodnie z jego zastosowaniem. Bardziej od tej strony ostrzegałam.
Masz racje, klientce tez bym nie poleciła, bo wiadomo jakie potrafią być pretensjonalne czasami i mimo ze to nie będzie wina żelu, to nałoży coś innego i zwali na żel, wiec moje po mocnych zabiegach podpisują nawet zalecenia jakie dostają, ale juz koleżance bym poleciła, bo wiemy przecież, ze na pewno nie zrobi sobie tym krzywdy 🙂😉 a @Liliana87 jest przecież nasza 🙂😘

Do góry