reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie jeszcze nie wiem, bo mi tylko powiedział ze ma dla mnie niespodziankę, już myślałam jakiś Louis Vuitton wyjdzie z szafy 😜 a on mi mówi ze to Simsy z full opcjami 😍😍😍 najpierw muszę wyruszyć po zakupy, a później przyjemności 😁
Ja miałam stara wersje, wiec co by tam nie było jestem Happy 😁😁😁
dla mnie najwazniejszy dodatek byl ze zwierzakami dlugo na to czekalam ) i oczywiscie stworzylam rodzzinke ale treaz musze ja zmodyfikowac o Tolke ❤ chyba porobie wszystko od nowa ;) Fajny ten twoj maz. Ja jak zliczylam wszystkie dodoatki to wyszlo okolo 3 000 :o ale to byly takie co miesieczne zaakupy wiec tego nie odczulismy... Teraz mam nowy dodatek mieszkanie kompaktowe czy cos takiego ale nie podoba mi sie ;(

reklama
Masz racje, klientce tez bym nie poleciła, bo wiadomo jakie potrafią być pretensjonalne czasami i mimo ze to nie będzie wina żelu, to nałoży coś innego i zwali na żel, wiec moje po mocnych zabiegach podpisują nawet zalecenia jakie dostają, ale juz koleżance bym poleciła, bo wiemy przecież, ze na pewno nie zrobi sobie tym krzywdy [emoji846][emoji6] a @Liliana87 jest przecież nasza [emoji846][emoji8]
Oczywiście ;) każda dobra rada na wagę złota;)

Ja Ci odradzam te plastry, @Artemida90 moze ma mniej wrażliwa skore i wszystko na szczęście jest ok, ale skoro już raz miałaś podrażnione po plastrach i to woskiem u kosmetyczki, to nie rób nimi...
Mam wrażliwą, szczególnie w okolicach ust. Krem do depilacji używam sensitiv. I teraz jak hormony szaleją to właśnie w tych okolicach wysypana[emoji85]

reklama
Do góry