reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No pewnie tak :) tez jestem fanką testowania na sobie róznych rzeczy, ale jako kosmetolog nigdy bym nie polecila produktu do higieny intymnej na twarz. Gdyby sie cos stalo, to taka kosmetyczka idac do producenta nie ma zadnego wsparcia, bo polecila produkt niezgodnie z jego zastosowaniem. Bardziej od tej strony ostrzegałam.
Masz racje, klientce tez bym nie poleciła, bo wiadomo jakie potrafią być pretensjonalne czasami i mimo ze to nie będzie wina żelu, to nałoży coś innego i zwali na żel, wiec moje po mocnych zabiegach podpisują nawet zalecenia jakie dostają, ale juz koleżance bym poleciła, bo wiemy przecież, ze na pewno nie zrobi sobie tym krzywdy 🙂😉 a @Liliana87 jest przecież nasza 🙂😘

reklama
Ja to Wam powiem dziewczyny,ze bym chciala pojsc do takiej naprawde fajnej i dobrej kosmetyczki, co to bym mi poradziła jak mam dbać o swoją facjate i nie kremami za miliony złotych. Nie chodzę w ogole, boję się strasznie. Kiedyś dwa razy poszlam do kosmetyczki z polecenia na depilacje wąsika woskiem. Młoda bylam. Nakładala mi ten wosk, przyklejala plasterki i kilka razy odklejala i znow bo się dobrze nie wyrwało. Potem mi czymś to miejsce smarowala, jak sie potem okazało w domu jakimś fluidem zeby zaczerwienienie przykryć. Po dwóch wizytach nabawilam się takiego zapalenia, całe okolice w krostach.. Pol roku leczylam się u dermatologa, babki, która sapala mi,ze jak mam wąs to mam A nie wymyślam i chodzę do kosmetyczek. Od tamtej pory stosuje tylko krem. Ale teraz w ciazy mi sie rzucił włos wszędzie większy i chyba będę musiała się wybrać..
😔😔😔 przykro mi, ze tak zle trafiłaś, ale niestety jak w każdym zawodzie, możesz trafić na różnych ludzi. Depilacja wasika takimi plastrami jest niedopuszczalna 😱🤬, oczywiście w wielu salonach się to dalej praktykuje, są specjalne woski do delikatnych partii, niestety często słyszę historie na które niedowierzam....

No nie dziwie sie, ze dostałas skrzydel [emoji4] super wygladasz, ja jeszcze potrzebuje zrzucic 5 kilo i bede zadowolona [emoji16] ale teraz ten drugi trening poranny to bedzie zdrowy kregoslup/joga bo tez nam to jest potrzebne kochana [emoji173] wiec rano chillout a wieczorem ogień [emoji91][emoji91][emoji91]
co do treningu to z mojej silowni poprosili o zdjecia ja to z tymi bialym hantlami ale powiem zi ze cizki mi ssie zmoblizowac do cwiczen - teraz juz bede piz....ac czym sie da tyle mam w sobie energii ;)

Aleś mi teraz zaimponiła[emoji12][emoji8][emoji7]. Jak nie pijesz to mądrze gadasz [emoji12]. Co tam porabiasz?
😂😂😂 no wez, bo aż się zaczerwienilam 😁 pije kawę 🤣, bo niedawno wstałam 🙈. Muszę się ubrać w dres i pójść po jakieś owoce i warzywa🥕🥒🥑🥦, bo mi tylko por i kapusta zostały 🥬.
A na później mam zacny plan 😁😁😁
Sims 😍
@bazylia128 maz mi wczoraj zainstalował simsy najnowsze podobno z full pakietem 😂😂😂, wiec może chociaż tam jakaś rodzinkę stworze 😉

Siostra moja jeszcze bardziej owłosiona jak ja i też wali plastry.. A wiesz jak ja się boję??? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] masakra..
Ja Ci odradzam te plastry, @Artemida90 moze ma mniej wrażliwa skore i wszystko na szczęście jest ok, ale skoro już raz miałaś podrażnione po plastrach i to woskiem u kosmetyczki, to nie rób nimi...

Przestań głupoty gadać, wyglądasz dobrze [emoji3590]. Tylko wąsa zgol [emoji23]. Żartuję [emoji23]
Ja wczoraj zrobiłam postęp, ogolilam nogi [emoji12]
Jakos z wasem nie mialam nigdy problemu... Za to przedwczoraj ogolilam pierwszy raz po punkcji pachy :o wiesz co tam bylo ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: zapuscilam sie ale to chyba efekt relanium i siedzenia w domu... Dzisja juz mnie Łukasz z radosci wykorzystal ;) Nic nie bolalo chyba doszlam do siebie ;)

😂😂😂 no wez, bo aż się zaczerwienilam 😁 pije kawę 🤣, bo niedawno wstałam 🙈. Muszę się ubrać w dres i pójść po jakieś owoce i warzywa🥕🥒🥑🥦, bo mi tylko por i kapusta zostały 🥬.
A na później mam zacny plan 😁😁😁
Sims 😍
@bazylia128 maz mi wczoraj zainstalował simsy najnowsze podobno z full pakietem 😂😂😂, wiec może chociaż tam jakaś rodzinkę stworze 😉
Simsy sa cudowne ja tez dzisiaj pogram. Mam wszystkie mozliwe dodatki poza wampirami ;) a ty co masz?

reklama
Simsy sa cudowne ja tez dzisiaj pogram. Mam wszystkie mozliwe dodatki poza wampirami ;) a ty co masz?
Właśnie jeszcze nie wiem, bo mi tylko powiedział ze ma dla mnie niespodziankę, już myślałam jakiś Louis Vuitton wyjdzie z szafy 😜 a on mi mówi ze to Simsy z full opcjami 😍😍😍 najpierw muszę wyruszyć po zakupy, a później przyjemności 😁
Ja miałam stara wersje, wiec co by tam nie było jestem Happy 😁😁😁

Do góry